پروتز مغزی، راه گشای بیماری های مرتبط با حافظه

پروتز مغزی، راه گشای بیماری های مرتبط با حافظه

سلامت نیوز:محققان موفق به توسعه پروتزی شده اند که می تواند در درمان بیماری های مرتبط با حافظه مانند آلزایمر مفید باشد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، بیماری دمانس یا زوال عقل در اثر تخریب سلول های مغزی رخ داده و باعث کاهش تدریجی عملکرد شناختی فرد می شود. مهمترین علائم بیماری زوال عقل عبارت است از تغییرات شخصیتی، از دست دادن حافظه، بی توجهی به بهداشت فردی و مشکل در صحبت کردن و روابط اجتماعی. در واقع آلزایمر یکی از شایع‌ترین نوع زوال عقل سالخوردگی است.
محققان به دنبال توسعه دستگاه کوچکی هستند که در ناحیه هیپوکامپ بیماران ایمپلنت شده و درمان بیماری های مرتبط با حافظه را تسریع می بخشد.
این دستگاه حامل الکترودهایی است که به نورون ها کمک می کند تا وظایف خود را انجام داده و اطلاعات ورودی در اطراف و محیط را به خاطرات بلند مدت تبدیل کنند.
این دستگاه توسط محققان دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و به سرپرستی «تد برگر» ساخته شده است.
تد برگر درباره این پروژه می گوید: در حال بررسی نتایج این دستگاه بر انسان ها هستیم و تاکنون نتایج خوبی نیز به دست آورده ایم. در این روش، الکترودها در قسمت هیپوکامپ مغز سیگنال های سلول های عصبی را هنگام یادگیری یا رمز گذاری ثبت می کنند. در ادامه و پس از بررسی چگونگی تبدیل سیگنال ها به ساخت مدل های ریاضی برای سیگنال های ورودی و خروجی پرداخته شد.
این دستگاه کوچک که از آن با عنوان ایمپلنت مغزی یاد می شود، می توان به هیپوکامپ شخص کمک کرد تا حافظه خود را بهبود ببخشد.
ایمپلنت پروتز حافظه مجهز به الکترودهایی برای ثبت سیگنال ها در حالت یادگیری، ریزپردازنده هایی برای بررسی و الکترودهایی است که سلول های عصبی را برای رمزگذاری در بخش سیگنال های خروجی یا حافظه تحریک می کند.
این اولین باری نیست که ایمپلنت های مغزی ساخته می شوند بلکه ایمپلنت های دیگری نیز برای افراد مبتلا به بیماری پارکینسون و صرع نیز ساخته و به عنوان درمانی تجربی مورد استفاده قرار گرفته بودند.
منبع:سلامت نیوز

همچنین ببینید

food-and-mental-health

تحقیقات جدید، بهترین نوع رژیم غذایی برای سلامت مغز را مشخص می‌کند!

یک مطالعه جدید نشان داد که رژیم غذایی ممکن است بر سلامت روان تأثیر بگذارد. پژوهشگران افراد شرکت کننده را بر اساس رژیم غذایی به چهار گروه تقسیم کردند: کم نشاسته، گیاهخواری، پر پروتئین و کم فیبر، و متعادل. طبق نتایج این مطالعه، افرادی که رژیم غذایی متعادل داشتند در مقایسه با سایر گروه‌ها از سلامت روان و عملکرد شناختی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *