واکنش بیماران افسرده نسبت به شیمی درمانی ضعیف تر است

واکنش بیماران افسرده نسبت به شیمی درمانی ضعیف تر است

محققان دانشگاه ژنژو چین دریافتند نوعی پروتئین موسوم به BDNF که موجب بهبود عملکرد مغز می شود، نقش مهمی در واکنش افراد مبتلا به سرطان نسبت به شیمی درمانی دارد. در این تحقیقات مشخص شد میزان این پروتئین در بدن بیماران افسرده کمتر است و این موضوع باعث تضعیف واکنش بدن آن ها نسبت به داروهای ضدسرطان و کاهش مقاومت آن ها نسبت به اثرات جانبی این داروها می شود.
محققان در این آزمایش وضعیت ذهنی و روانی 186 بیمار تحت شیمی درمانی را روز قبل از دریافت داروهای ضدسرطان مورد بررسی قرار دادند. همچنین اطلاعاتی درباره کیفیت زندگی، وضعیت کلی و مواردی از این دست را نیز گردآوری کردند تا امکان تحلیل وضعیت روحی و روانی بیماران از طریق مقایسه این اطلاعات فراهم شود.
در نتیجه این تحقیقات معلوم شد بیمارانی که سرطان به سایر اندام های آن ها سرایت کرده، بالاترین سطح افسردگی را دارند و این موضوع موجب کاهش تحمل آن ها در برابر اثرات جانبی شیمی درمانی شده است. در واقع این بیماران دچار حالت تهوع شدیدتر، کاهش گلبول های سفید خون و افزایش مدت بستری در بیمارستان شدند. در این تحقیقات معلوم شد تاثیر افسردگی شدید، از این هم بیشتر است و موجب کاهش طول عمر بیماران مبتلا به سرطان بدون تشدید بیماری آن ها می شود.
افسردگی در میان مبتلایان به سرطان و به ویژ بیماران صعب العلاج رواج دارد. وجود پروتئین BDNF برای عملکرد صحیح مغز ضروری است و رابطه کمبود آن در بدن با ابتلا به بیماری های روانی به اثبات رسیده است. هدف از انجام این تحقیقات شناسایی تاثیرات افسردگی بر فرآیند درمان افراد مبتلا به سرطان ریه است.
منبع :ایرنا

همچنین ببینید

Prostate-Cancer

آزمایش جدید و امیدوارکننده برای تشخیص سرطان پروستات

پژوهشگران موفق به توسعه‌ی آزمایشی با دقت بالا برای تشخیص سرطان پروستات شده‌اند. این آزمایش که از ۱۷ نشانگر ژنتیکی برای شناسایی سرطان استفاده می‌کند، قادر است سرطان‌های پروستات با درجه بالا را با دقت ۹۹% تشخیص دهد. این پیشرفت می‌تواند تحول بزرگی در زمینه‌ی تشخیص و درمان سرطان پروستات باشد. یکی از مزایای کلیدی این آزمایش، کاهش قابل توجه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *