جنگ واقعی قرص‌های «ویتامین ث» با سرماخوردگی

جنگ واقعی قرص‌های «ویتامین ث» با سرماخوردگی

یک مطالعه علمی، اخیراً نشان داده است که مصرف 6 یا 8 گرم ویتامین ث در روز، طول مدت علائم سرماخوردگی را به ترتیب، 17 و 19 درصد کاهش می دهند.
 بر اساس یک پژوهش علمی تازه، قرص‌های ویتامین ث (C) بالفعل می توانند با سرماخوردگی و آنفلوآنزا مبارزه کنند؛ اما زمانی این مبارزه ملموس خواهد بود که دوز بالایی از «ویتامین ث» مصرف شود.
«ویتامین ث» در مرکبات، سبزیجات سبز برگدار یافت می شود و میلیون‌ها بریتانیایی از مکمل‌های دارویی حاوی ویتامین ث استفاده می‌کنند.
یک مطالعه علمی، اخیراً نشان داده است که مصرف 6 یا 8 گرم «ویتامین ث» در روز، طول مدت علائم سرماخوردگی را به ترتیب، 17 و 19 درصد کاهش می دهند.
در هر حال، این میزان چندین برابر بیش از میزان اعلامی موسسه ملی خدمات درمانی انگلستان است و وزارت بهداشت انگستان برای جلوگیری از ناراحتی‌های گوارشی، مصرف بیش از حد «ویتامین ث» را توصیه نمی‌کند.
دکتر هری همیلا (Harri Hemila)، سرپرست این پژوهش از دانشگاه هلسینکی، معتقد است که حتی مصرف «ویتامین ث» با دوز بیش از 8 گرم در روز، می تواند طول مدت علائم سرماخوردگی را بیش از درصد مذکور، کاهش دهد.
پرتقال حاوی مقادیر زیادی از ویتامین ث می‌باشد اما مصرف بیش از حد آن می تواند باعث ناراحتی‌های گوارشی شود.
هایلی بالدوین، به تازگی ویدئویی در حین تزریق آمپول «ویتامین ث» از خود منتشر کرده است. وی گفت: اثرگذاری اعلامی از «ویتامین ث» در مورد طول مدت سرما خوردگی‌ها و بی‌خطر بودن این ویتامین و همچنین هزینه کم آن، ارزش این را دارد که افراد دچار سرماخوردگی، مصرف 8 گرم «ویتامین ث» در روز را امتحان کنند تا ببینند که این درمان روی آنها جواب می‌دهد یا خیر. مصرف ویتامین ث باید به محض بروز علائم سرماخوردگی شروع شود تا اثرگذاری بیشتری داشته باشد.
پژوهش پیشین در مورد ویتامین ث نشان می‌داد که مکمل‌های «ویتامین ث» تأثیری روی وقوع سرماخوردگی‌های معمولی ندارند؛ هر چند ممکن است طول مدت بیماری را کاهش دهند.
منبع:سلامت نیوز

همچنین ببینید

Bacterial-infection

عفونت نادر باکتریایی که می تواند باعث مننژیت کشنده شود

Bakterien های نایسریا مننژیتیدیس عامل بیماری جدی و نادری به نام مننگوکوکسی حمله‌ای هستند. این بیماری در سال ۲۰۲۳ افزایش یافته و باعث نگرانی مقامات بهداشتی شده است. مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا (CDC) با انتشار اطلاعیه‌ای، افزایش موارد ابتلا به این بیماری را مرتبط با سویه خاصی از باکتری به نام ST-1466 اعلام کرد. این سویه به طور …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *