سیستم های هوش مصنوعی سرطان را تشخیص می دهند

سیستم های هوش مصنوعی سرطان را تشخیص می دهند

نتایج تحقیقات نشان می دهد سیستم های رایانه ای مجهز به هوش مصنوعی قادر هستند انواع سرطان پوست را با دقت متخصصان طبقه بندی کنند.
 محققان آمریکایی یک سیستم رایانه ای جدید توسعه دادند که با استفاده از فناوری تشخیص تصویر، قادر است تشخیص دهد که آیا ضایعات پوستی منجر به بروز سرطان پوست می شوند یا برای بدن بی خطر هستند.
این شیوه تشخیص سرطان بر اساس فناوری آموزش عمیق طراحی شده که شامل مجموعه ای از الگوریتم های مورد استفاده برای هوش مصنوعی است و قابلیت تبدیل شدن به یک برنامه برای گوشی هوشمند را دارد و یک راهکار ارزان قیمت برای تشخیص سرطان پوست در اختیار می گذارد.
محققان امیدوارند توسعه این شیوه، اولین گام به سوی تشخیص زودهنگام سرطان پوست باشد.
سرطان پوست از رشد غیرطبیعی سلول های پوستی، بر اثر عواملی مانند اشعه ماورای بنفش خورشید بروز می کند.
بر اساس گزارش انجمن سرطان آمریکا، سرطان پوست شایعترین سرطان در آمریکا محسوب می شود و مرگبارترین نوع سرطان که ملانوم نام دارد، سالانه جان بیش از 10 هزار نفر را در آمریکا می گیرد.
انواع دیگر سرطان پوست از جمله سرطان سلول سنگفرشی و سرطان سلول پایه ای نیز از سرطان های کشنده پوستی محسوب می شوند که تعداد قربانیان آنان کمتر از ملانوم است.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Nature منتشر شده است.
منبع:ایرنا

همچنین ببینید

تولید واکسن آلرژی به بادام زمینی

واکسن آلرژی به بادام زمینی واکسن آلرژی به بادام زمینی تولیدشده توسط محققان دانشگاه ساوت استرالیا در آزمایشات لابراتواری برای نمونه های خونی انسان و موش ها موثر بوده است. این واکسن با بازنویسی واکنش بدن به مواد آلرژی زا بادام زمینی موجب حذف واکنش های غیرآلرژیک می شود. واکنش های آلرژیک به مواد آلرژی زا بادام زمینی شامل حالت …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *