بررسی بیماری‌های مزمن کلیوی و مجاری ادرار در سمپوزیوم سلول‌های بنیادی

بررسی بیماری‌های مزمن کلیوی و مجاری ادرار در سمپوزیوم سلول‌های بنیادی

دومین سمپوزیوم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در بیماری‌های مزمن کلیوی و مجاری ادرار با همکاری ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و مؤسسه خیرین پژوهش سلامت رویان، 19 اسفند ماه امسال برگزار می‌شود.
دومین سمپوزیوم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی با هدف تشویق دانشجویان و پژوهشگران در سطوح مختلف علمی به تولید و ارائه ایده در زمینه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در بیماری‌های مختلف، بویژه نارسایی مزمن کلیوی برنامه‌ریزی شده است.
رضا مقدس علی، دبیر علمی دومین سمپوزیوم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی بیماری‌های کلیوی و مجاری ادرار با اشاره به جامعه هدف این رویداد بزرگ اظهار کرد: به منظور ارتقای سطح علمی کشور و تبادل دانش در این زمینه، دومین سمپوزیوم با حضور اساتید برجسته داخلی در حوزه نفرولوژی و اورولوژی و علوم پایه در پژوهشگاه رویان برگزار می‌شود.
وی افزود: این برنامه به مدت یک روز و به زبان فارسی خواهد بود. جامعه هدف این رویداد، تمام دانشجویان و فارغ‌التحصیلان داخلی در رشته‌های زیست‌شناسی و گرایش‌های مختلف علوم زیستی بویژه دانشجویان دوره‌های تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی بویژه متخصصین و رزیدنت‌های رشته‌های نفرولوژی و اورولوژی هستند.
بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری، مقدس علی با بیان اینکه در این سمپوزیوم ایده‌پردازی هم خواهیم داشت، گفت: در پایان به دو ایده برتر ارسال شده به سمپوزیوم گرنت تحقیقاتی هرکدام به مبلغ 50 میلیون تومان به منظور اجرا و بصورت پروپوزال تحقیقاتی اختصاص پیدا خواهد کرد..
منبع: ایسنا

همچنین ببینید

آیا ابتلا به کبد چرب ارثی است؟

مطالعات نشان می‌دهند که کبد چرب ممکن است به دلیل ژنتیک ایجاد شود. با این حال، تحقیقات بیشتری برای تایید اینکه آیا یک ژن خاص یا ترکیبی از عوامل ارثی علت آن هستند، مورد نیاز است. بیماری کبد چرب ناشی از تجمع چربی در کبد است. دو نوع آن وجود دارد: بیماری کبد چرب غیر الکلی (NAFLD) و بیماری کبد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *