یک نفر از هر ۱۶۰ کودک دنیا اوتیسم دارد

یک نفر از هر ۱۶۰ کودک دنیا اوتیسم دارد

اوتیسم یا درخودماندگی نوعی اختلال رشدی است که از هر ۱۶۰ کودک در سراسر جهان یک نفر به آن مبتلاست.
اوتیسم شامل طیفی از اختلال‌هاست که با نارسایی در رشد رفتارهای اجتماعی، ارتباطی و گفتاری شناخته می‌شود. این اختلال از دوران کودکی ظاهر می‌شود اما تا دوران نوجوانی و بزرگسالی ادامه می‌یابد. در بسیاری از موارد این بیماری در طول پنج سال نخست زندگی ظاهر می‌شود.
بررسی‌ها حاکی از آن است در سراسر جهان از بین هر ۱۶۰ کودک یک نفر دچار اختلال اوتیسم است. هر چند آمار منتشر شده از تعداد مبتلایان به این اختلال رقم میانگین است و شیوع آن در بسیاری از کشورهایی با میزان درآمد پایین و متوسط ناشناخته باقی مانده‌ است.
بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، مطالعات انجام شده طی ۵۰ سال اخیر نشان می‌دهد شیوع اختلال اوتیسم در سراسر جهان رو به افزایش است. همچنین شواهد علمی موجود نشان می‌دهد فاکتورهای متعددی می‌تواند در بروز این اختلال در کودکان موثر باشد که شامل فاکتورهای ژنتیکی و زیست محیطی می‌شود.
منبع:خبرگزاری مهر

همچنین ببینید

آیا سالمندان با بالا رفتن سن زودتر از خواب بیدار می‌شوند؟

یک تصور کلیشه‌ای وجود دارد که می‌گوید نوجوانان تا لنگ ظهر می‌خوابند، اما افراد مسن‌تر صبح زود از خواب بیدار می‌شوند. به نظر می‌رسد در این کلیشه، حقیقتی وجود دارد که در واقع بخشی از روند طبیعی پیر شدن است. متخصصان توصیه می‌کنند که افراد هفت ساعت یا بیشتر در طول شب بخوابند. آنها همچنین می‌گویند ساعت معینی به خواب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *