«کولیک» دردی که نوزادان سه ماه می‌کشند

«کولیک» دردی که نوزادان سه ماه می‌کشند

سلامت نیوز:رئیس انجمن علمی تغذیه کودکان ایران با اشاره به اینکه ۴۰ درصد نوزادان «کولیک» می‌گیرند درباره علت و راهکار این عارضه که به آن قولنج نوزادی نیز می‌گویند، توضیح داد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از تسنیم،علی اکبر سیاری درباره اینکه آیا مشکل کولیک برای اکثر نوزادان رخ می‌دهد؟ اظهار داشت: خیر؛ اکثر نوزادان دچار کولیک نمی‌شوند بلکه 40 درصد آنان در سه ماه اول دچار درد می‌شوند که به آن کولیک می‌گویند.
معاون انجمن علمی گوارش و کبد کودکان درباره اینکه آیا کولیک درمان ندارد، توضیح داد: این درد برطرف می‌شود کما اینکه علت آن نیز می‌توان مشخص کرد مثلاً حساسیت و مشکلات گوارشی از جمله علت‌های کولیک در نوزادان است.
سیاری درباره راهکارها برای برطرف کردن کولیک نوزادان نیز خاطرنشان کرد: در اقدام نخست باید نوزاد معاینه کامل شود و عوامل جسمیب این درد شناسایی شود البته این درد به مروز زمان نیز برطرف و خوب می‌شود.
کولیک نوزاد (به انگلیسی: Baby colic) یا قولنج نوزادی؛ گریه‌های بی‌وقفه بیش از سه ساعت در روز که بیش از سه روز در هفته رخ دهد و حداقل سه هفته تداوم یابد. علت بروز کولیک نوزادی هنوز مشخص نشده است. کمتر از 5٪ نوزادانی که بیش از اندازه گریه می‌کنند، دارای یک عارضه جسمی هستند.
گریه‌های ناشی از کولیک نوزاد می‌تواند موجب اضطراب در روابط، نقصان در شیردهی، افسردگی پس از زایمان، مراجعه‌های بی‌مورد به دکتر، و یا آزار کودک، از جمله سندروم تکان شدید کودک شوند. هم اکنون غالب خانواده‌های که دارای فرزند جدید می‌شوند از کولیک نوزادشان گلایه دارند.
درمان کولیک عموما غیرمداخله‌گرانه است، و بدون استفاده از دارو‌های معمول یا جایگزین صورت می‌پذیرد. کولیک نوزادی اغلب در سه یا چهارماهگی ناپدید می‌شود، اما ممکن است تا یک‌سالگی نیز ادامه یابد. هیچ‌گونه آسیب دراز مدتی در ارتباط با کولیک نوزادی وجود ندارد.
منبع:سلامت نیوز

همچنین ببینید

Bacterial-infection

عفونت نادر باکتریایی که می تواند باعث مننژیت کشنده شود

Bakterien های نایسریا مننژیتیدیس عامل بیماری جدی و نادری به نام مننگوکوکسی حمله‌ای هستند. این بیماری در سال ۲۰۲۳ افزایش یافته و باعث نگرانی مقامات بهداشتی شده است. مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا (CDC) با انتشار اطلاعیه‌ای، افزایش موارد ابتلا به این بیماری را مرتبط با سویه خاصی از باکتری به نام ST-1466 اعلام کرد. این سویه به طور …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *