193

چرا سبزیجات قرمز رنگ برای سلامتی شما بهتر است؟

193در رژیم های غذایی از سبزیجات زیاد صبحت می‌شود. شما حتی سبزیجات زرد رنگ را هم در این رژیم‌ها می‌بینید. اما خیلی کم از سبزیجات قرمز رنگ سخنی گفته می‌شود.

به گزارش جام جم آنلاین، اگرچه سبزیجات نقش مهمی در سلامتی شما دارند، اما در مورد فواید فوق‌العاده سبزیجات قرمز رنگ زیاد صحبت نمی‌شود.

رنگ قرمز سبزیجات رنگ ماده لیکوپن است که در شکل تعدیل یافته ماده دیگری به نام کاروتن است که به هویج رنگ زرد را می‌دهد.

لیکوپن خاصیت عالی مبارزه با سرطان اندام‌های تولید مثل و به ویژه سرطان دهانه رحم و تخمدان را دارد. کالری این سبزیجات بسیار کم است.

چغندر
چغندر بهترین سبزیجات قرمز رنگ است. بسیار غنی در آنتی‌اکسیدانت، آهن، فیبر، ویتامین ث و بسیار مفید برای کم خونی است. چغندر حاوی ماده غذایی منگنز نیز می‌باشد. خوردن چغندر چند بار در هفته، بصورت پخته، با کاری، در سالاد و نوشیدن آب آن بسیار مفید است.

کلم قرمز
این کلم حاوی فیبر، ویتامین‌ها و مواد غذایی اساسی است. خاصیت آنتی اکسیدانت دارد و بهترین شکل خوردن آن بصورت خام در سالاد است.

گوجه فرنگی
این یکی از معروف‌ترین سبزیجات قرمز رنگ است. گوجه فرنگی سرشار از لیکوپین، ویتامین ث و پتاسیم است.

خوردن گوجه فرنگی با کمی روغن زیتون در سالاد به بدن شما در جذب مواد غذایی آن کمک می‌کند. خوردن گوچه فرنگی پخته و پوره شده هم مفید است.

تربچه
خوردن خام تربچه ممکن است کمی تند باشد. اما وقتی از خواص آن مطلع شوید آن را بطور مرتب در برنامه غذایی خود جای می‌دهید. تربچه حاوی ویتامین ث، فوتیت و مواد معدنی همچون پتاسیم است و یک آنتی اکسیدانت قوی می‌باشد.

فلفل دلمه قرمز
فلفل دلمه‌ای قرمز و زرد را سوپرغذا نامیده‌اند زیرا سرشار از مواد آنتی اکسیدانت است که خاصیت قوی ضد سرطان دارد. آنها همچنین حاوی ویتامین ث و آ هستند. فیتوکمیکال‌های این سبزی در مبارزه با سرطان به ویژه سرطان ریه بسیار مفید هستند و برای افراد سیگاری بشدت توصیه می‌شود.

پیاز قرمز
پیاز قرمز سرشار از فیبر، ارگانوسولفور و پولی کمیکال‌ها است. این سبزی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند و جلوی تشکیل کولسترول بد در بدن را می‌گیرد. به گزارش آکادمی تغذیه و رژیم‌های غذایی، پیاز قرمز سرشار از آلیل سولفید است که در مبارزه با سرطان و مشکلات قلبی بسیار مفید است.
منبع :الف

 

همچنین ببینید

Food-and-anger

آیا تغذیه بر خلق و خو ما تاثیر می‌گذارد؟

در سال‌های اخیر، ارتباطِ بین تغذیه و سلامتِ روان به طور فزاینده‌ای مورد توجه دانشمندان و متخصصانِ تغذیه قرار گرفته است. مطالعات نشان داده‌اند که رژیمِ غذایی می‌تواند نقشی مهم در تنظیمِ خلق و خو و کاهش علائ اختلالات روانی مانند افسردگی و اضطراب ایفا کند. تاثیر منفی برخی مواد غذایی عبارتند از: 1. غذاهای فرآوری شده و شیرین: مصرفِ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *