هوای آلوده حامل باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک است

هوای آلوده حامل باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک است

کارشناسان دریافتند در هوای آلوده اثراتی از باکتری‌های مقاوم به آنتی بیوتیک وجود دارد که ممکن است برای سلامت ساکنان شهرهای آلوده مشکلاتی بوجود آورد.
در این بررسی آمده‌ است هوای آلوده حاوی باکتری‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک است که با آنتی‌بیوتیک‌های معمولی قابل درمان نیستند.
محققان دانشگاه گوتنبرگ در سوئد به بررسی نمونه‌هایی از هوای آلوده در شهر پکن، پایتخت چین پرداختند. به گفته آنان این نمونه‌ها حاوی DNA ژن‌هایی است که باکتری‌ها را در برابر آنتی‌بیوتیک‌های قوی مقاوم می‌سازد.
نویسنده ارشد این مطالعه گفت: در این بررسی تنها تعداد محدودی از نمونه‌ هوای آلوده مورد آزمایش قرار گرفته‌ است. همچنین لازم است نمونه‌های هوا از مکان‌های دیگر بررسی شود. از طرف دیگر نمونه‌های هوا مورد بررسی قرار گرفته نشان‌دهنده ترکیب وسیعی از انواع ژن‌های مقاوم است.
در این مطالعه محققان برای بررسی ژن‌های مرتبط با باکتری‌های مقاوم به آنتی بیوتیک به مطالعه روی ۸۶۴ نمونه از DNA گرفته شده از انسان، حیوان و محیط زیست در سراسر جهان پرداختند و متوجه شدند نمونه هوای گرفته شده از شهر پکن حاوی سطح بالایی از ژن‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک است.
به گزارش ساینس ورلد ریپورت، بررسی‌های سازمان جهانی بهداشت (WHO) حاکی از آن است بیش از ۸۰ درصد ساکنان مناطق شهری در معرض سطح بالایی از آلودگی هوا قرار دارند که فراتر از استانداردهای تعیین شده این سازمان است.
منبع:ایسنا

همچنین ببینید

water-boiling

جوشاندن آب، راهی ساده برای کاهش میکروپلاستیک‌ها

تحقیقات جدید نشان می‌دهد جوشاندن ساده آب می‌تواند تا ۹۰ درصد میکروپلاستیک‌های موجود در آب شیر را از بین ببرد. میکروپلاستیک‌ها ذرات بسیار ریزی از پلاستیک هستند که خطرات سلامتی آن‌ها در حال بررسی است. جوشاندن آب به مدت ۵ دقیقه، به ویژه در آب‌های سخت با املاح معدنی بالا، می‌تواند میکروپلاستیک‌ها را به رسوب آهکی متصل کند. سپس می‌توان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *