نحوه تشخیص سرطان چشم

از آنجا که این سرطان چشم علائم بسیاری از بیماری های دیگر چشم را به طور مشترک دارد، تشخیص سرطان چشم می تواند مشکل باشد. ممکن است متوجه از بین رفتن بینایی ، سایه ها یا شکل های عجیب در بینایی و یا تغییر در رنگ چشم خود شوید. فقط یک متخصص پزشکی می تواند سرطان چشم را تشخیص دهد. در صورت مشاهده علائم در خانه ، برای تشخیص به پزشک مراجعه کنید. اگر مبتلا به سرطان چشم هستید ، مهم است که زودتر درمان کنید.

 

علایم تشخیص سرطان چشم

 

روش 1

 

بررسی علائم

 

نظارت بر هرگونه تغییر در دید خود: اگر بینایی شما تغییر کند ، ممکن است یک بیماری باعث ایجاد آن شود. این تغییرات ممکن است به طور ناگهانی اتفاق بیفتد یا به مرور زمان آرام آرام توسعه پیدا کند.

در زمینه دید خود به دنبال شناورها یا نقاط تاریک باشید: تغییر در زمینه بینایی شما همچنین می تواند علائم سرطان چشم یا سایر شرایط باشد. به ویژه ، مراقب باشید:

  • سایه هایی در لبه ها یا گوشه های دید شما.
  • یک نقطه تاریک و رو به رشد در وسط دید شما.
  • شناورها یا خطوط مبهم که در بینایی شما می چرخند.

وضعیت جسمی چشم خود را بررسی کنید: با هر دو چشم باز به آینه نگاه کنید تا تغییرات را بررسی کنید. در صورت عدم اطمینان، از شخص دیگری بخواهید چشم شما را بررسی کند. برخی از تغییرات بدنی که برای رد سرطان باید مورد ارزیابی قرار گیرند عبارتند از:

  • چشمی برآمده، ممکن است چشم بزرگتر از حد طبیعی باشد یا ممکن است تورم به نظر برسد.
  • تغییر در اندازه مردمک. ممکن است چشم بزرگتر از حد طبیعی باشد یا ممکن است متورم به نظر برسد.
  • تغییر وضعیت چشم. ممکن است چشم از یک طرف در حال دور شدن باشد یا ممکن است شما نتوانید چشم را روی مکان مورد نظر کنترل کنید.
  • توده ای روی چشم یا پلک. رشد توده ای سفید یا صورتی ممکن است نشان دهنده سرطان سلولی فلسی باشد.
  • تغییر رنگ عنبیه. این ممکن است فقط در یک قسمت از چشم یا فقط در یک چشم رخ دهد.
  • چشم قرمز یا ملتهب. این معمولاً بدون هیچ دردی رخ خواهد داد.
  • به هرگونه حساسیت به نور را در چشم خود توجه کنید. اگر نسبت به نور، بیش از به حد معمول حساس هستید ، ممکن است یک دلیل پزشکی وجود داشته باشد. نور ممکن است باعث سرگیجه یا دوبینی شدن شما شود. همچنین ممکن است باعث ناراحتی یا سردرد شود.

اگر در چشم خود احساس درد یا حساسیت دارید ، ممکن است برای شناسایی مشکل به آزمایش های بیشتری نیاز داشته باشید.

روش 2

 

انجام تست های پزشکی

 

برای دیدن اینکه آیا مشکل چشمی دیگری دارید ، به چشم پزشک مراجعه کنید. علائم مختلف زیادی وجود دارد که ممکن است پزشک در تشخیص آنها را در نظر بگیرد. یک چشم پزشک می تواند تعدادی آزمایش را برای تعیین مشکل انجام دهد.

تحت معاینه چشم قرار گیرند. پزشک معاینه اصلی چشم را شروع می کند. آنها هنگامی که چشم شما را معاینه می کنند ، به چشم شما نور می تاباند. ممکن است آنها از شما بخواهند که موردی را با چشمان خود دنبال کنید یا ممکن است شما با استفاده از ابزارهای مختلف بررسی شوید.

  • در كودكان ، پزشك ممكن است برای دیدن رنگ بازتاب ، چراغی روشن کند. اگر بازتاب به جای قرمز سفید باشد ، کودک ممکن است رتینوبلاستوما داشته باشد.
  • پزشک ممکن است از قطره چشم برای بزرگ کردن مردمک استفاده کند. آنها سپس از نور و یک ذره بین استفاده می کنند تا از نظر وجود تومور یا رشد به قسمت پشتی چشم نگاه کنند.
  • برای بررسی ملانومای چشم یا رتینوبلاستوما ، سونوگرافی انجام دهید. در این روش ، پزشک میله ای را مقابل چشم شما قرار می دهد. امواج صوتی ساختار چشم درونی شما را بازسازی می کنند.
  • ملانوما در سلولهای رنگی چشم شما ایجاد می شود. این بیماری در افرادی که چشمان رنگی روشن دارند بیشتر دیده می شود.
  • رتینوبلاستوما یک سرطان کودکی است که بر شبکیه چشم تأثیر می گذارد. اگر نگران علائمی هستید که فرزند شما تجربه کرده است ، آنها را برای مراجعه به پزشک ببرید.
  • برای اینکه بفهمید انواع دیگری از سرطان دارید ، رنگی را در بازوی خود تزریق کنید. به این آنژیوگرافی فلورسانسین گفته می شود. پزشک یک رنگ مخصوص را در بازوی شما تزریق می کند. آنها سپس از یک دوربین ویژه برای گرفتن عکس از چشم شما استفاده می کنند. رنگ ، رگهای داخل چشم شما و همچنین تومورها را نشان می دهد.

پزشکان معاینه می کنند تا از عدم وجود سرطان سلولی فلسی و لنفوم اطمینان حاصل کنند. سایر شرایط نیز ممکن است با استفاده از این آزمایش تشخیص داده شود.

 

منبع:بیتوته

همچنین ببینید

blurred-vision

از “تاری دید” ساده رد نشوید!

به گزارش مشرق، تاری ناگهانی دید ممکن است هشداری درمورد مشکلی جدی در سلامتی باشد. مداخله درمانی به‌موقع می‌تواند بهترین نتیجه را داشته باشد. علائم هشداردهنده زیر نشان می‌دهند باید تاری دید را جدی بگیرید؛ بنابراین اگر هر یک از این علائم را دارید زودتر به اورژانس مراجعه کنید: . تغییر بی‌دلیل و ناگهانی در بینایی (مثلاً تاری دید) . درد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *