داروی ضدانگل سلاح بعدی مقابله با سرطان مغز

داروی ضدانگل سلاح بعدی مقابله با سرطان مغز

به گفته محققان، به زودی داروی رایج کرمک می تواند جایگزین درمان فعلی مورداستفاده در برخی سرطان های مغز شود.
یافته های موسسه تحقیقات پزشکی فین اشتاین نیویورک نشان می دهد به زودی می توان طول عمر بیماران مبتلا به یکی از شایع ترین انواع تومورهای مغزی موسوم به «گلیوما درجه پایین» را افزایش داد.
گلیوما درجه پایین، توموری است که از سلول های حمایت کننده و حفاظت کننده از سیستم عصبی مغز نشات می گیرد. درمان این تومورها شامل جراحی، رادیوتراپی و شیمی درمانی است.
شیمی درمانی تومور مغز بسیار دشوار است چراکه اکثر داروها نمی توانند به سد خونی-مغزی، که یک مکانیسم دفاعی طبیعی برای ممانعت از ورود مواد موجود در جریان خون به مغز است، نفوذ کند.
مارک سیمونز و همکارانش داروی موسوم به « مبندازول» را که برای درمان بیماری کرمک استفاده می شود مورد بررسی قرار دادند. در مطالعه قبلی مشخص شده بود که این دارو در درمان تومورهای گلیوما موثر بوده است.
محققان با مطالعه نحوه عملکرد مبندازول در نابودی سلول های تومور تفکیک شده در لابراتوار دریافتند عملکرد آن دقیقا مشابه با داروی «وین کریستین» است.
آنها همچنین دریافتند درحالیکه مبندازول به شکل موثری موجب کاهش روند رشد تومورهای گلیوما می شود، وین کریستین چنین عملکردی ندارد.
به گفته سیمونز، «ما مشاهده کردیم مبندازول به مراتب بهتر از وین کریستین، که درحال حاضر برای درمان برخی تومورها استفاده می شود، از مانع خونی-مغزی عبور کرده و به تومور می رسد.»

همچنین ببینید

food-and-mental-health

تحقیقات جدید، بهترین نوع رژیم غذایی برای سلامت مغز را مشخص می‌کند!

یک مطالعه جدید نشان داد که رژیم غذایی ممکن است بر سلامت روان تأثیر بگذارد. پژوهشگران افراد شرکت کننده را بر اساس رژیم غذایی به چهار گروه تقسیم کردند: کم نشاسته، گیاهخواری، پر پروتئین و کم فیبر، و متعادل. طبق نتایج این مطالعه، افرادی که رژیم غذایی متعادل داشتند در مقایسه با سایر گروه‌ها از سلامت روان و عملکرد شناختی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *