موهای زائد سفید به کمک لیزر از بین نمی رود

موهای زائد سفید به کمک لیزر از بین نمی رود

یک متخصص پوست و مو گفت: حتماً نیاز است فاصله جلسات لیزر بین 4 تا 6 هفته یک بار تکرار شود.
دکتر مجتبی امیری، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی در برنامه «یک نکته ، یک متخصص» درباره لیزر موهای زائد در میان خانم ها، افزود: مشکلی که به نسبت در جامعه ما شیوع بالایی دارد و این موهای زائد عمدتا در ناحیه صورت ناشی از بیماری هیرسوتیسم است به معنی رویش موهای مردانه در نواحی از بدن خانم ها که به صورت طبیعی فاقد موهستند اطلاق می شود.
وی ادامه داد: حدود 60 الی 70 درصد موارد این موها ایدیوپاتیک هستند؛ یعنی هیچ اختلال هورمونی زمینه ای در آن نمی بینیم ؛ولی در حدود 10 الی 20 درصد موارد هست که اینها اختلال هورمونی زمینه ای دارند در هر دو حالت چه این اختلال هرمونی وجود داشته باشد چه نداشته باشد.
این متخصص پوست و مو در ادامه بیان کرد: درمان اصلی اینها استفاده از لیزر برای از بین بردن موها هست؛ ولی در مواردی هم که بررسی های آزمایشی ما اختلال هرمون را هم نشان می دهد استفاده از داروهایی خاص هم کمک کننده است.
وی افزود: نکاتی که باید در مورد لیزر موهای زائد بدانیم این است که موهای زائد سفید به کمک لیزر از بین نمی رود و نکته دوم این است که هر چه مو سیاهتر و ضخیم تر باشد به لیزر بهتر جواب می دهد و هر چه مو کرکی تر و کم رنگ تر باشد پاسخ ضعیف تری می دهد.
این متخصص پوست و مو در پایان با بیان اینکه نیاز است فاصله جلسات لیزر بین 4 تا 6 هفته یک بار تکرار شود؛ اظهارداشت: معمولا به دنبال استفاده از لیزرهای جدید و قوی که موجود است بعد از دو الی سه جلسه موها از بین می روند؛ ولی توصیه ما این است بین 4 تا 6 جلسه به صورت منظم لیزر را انجام بدهند. در اکثر موارد تا سالها کسانی که موهایشان را لیزر کردند این موها برگشت پیدا نمی کنند؛ ولی کسانی که اختلال هورمونی دارند گاها نیاز است 6 ماه یا یکسال یا دو سال یک بار این جلسات لیزر را تکرار کنند تا این موها مجددا به حالت اولشان برنگردد.
منبع:سلامت نیوز

همچنین ببینید

ماده‌ای سرطان‌زا در مواد آرایشی!

خبر نگران‌کننده‌ای برای افرادی که از کرم‌های ضد جوش حاوی بنزوئیل پروکسید استفاده می‌کنند: محققان ماده‌ای به نام بنزن، که یک ماده سرطان‌زای شناخته شده است، را در بسیاری از این محصولات پیدا کرده‌اند. این موضوع نگران‌کننده است، زیرا بنزوئیل پروکسید یکی از ترکیبات رایج در درمان جوش بوده و محصولات حاوی آن به راحتی در داروخانه‌ها در دسترس افراد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *