روشی سریع برای تشخیص بیماری جنون گاوی

روشی سریع برای تشخیص بیماری جنون گاوی

 

کارشناسان معتقدند بررسی روی نمونه ادرار می‌تواند شیوه‌ای ساده و سریع برای تشخیص بیماری جنون گاوی در انسان (بیماری کروتزفلد جاکوب) باشد.
جنون گاوی یک بیماری عصبی و کشنده تحلیل‌برنده مغزی در انسان است که از پروتئین‌های غیرطبیعی موسوم به “پریون‌ها” که به مغز آسیب می‌رسانند، ناشی می‌شود.
شورای تحقیقات پزشکی انگلیس اعلام کرد: در حال حاضر تست ساده‌ای برای تشخیص این بیماری نادر اما کشنده مغزی در دسترس نیست. به همین دلیل پزشکان برای تشخیص بیماری از مایع نخاعی یا بافت مغز نمونه گرفته یا مجبور هستند پس از مرگ فرد کالبد شکافی انجام دهند.
اکنون محققان معتقدند می‌توانند پریون‌ها را که عامل آسیب‌دیدگی مغزی هستند از بررسی روی نمونه ادرار نیز تشخیص دهند. در واقع با این روش شناسایی بیماری جنون گاوی سریع‌تر و زودتر انجام می‌شود اگرچه هنوز درمانی برای این بیماری وجود ندارد.
به گزارش شبکه خبری بی‌بی‌سی، به گفته محققان انگلیسی تست نمونه ادرار با نتایج مثبت کاذب همراه نیست؛ به این مفهوم که در صورت سالم بودن، بیماری به اشتباه در فرد تشخیص داده نمی‌شود. اما این روش در شناسایی نمونه‌های واقعی در مقایسه با روش‌های قبلی کمتر قابل اعتماد است.
منبع:ایرنا

همچنین ببینید

Alzheimer-and-exercise

تاثیر شگفت انگیز ورزش بر مغز | کاهش خطر آلزایمر و بهبود حافظه

ورزش آلزایمر را درمان نمی کند اما تحقیقات نشان می دهد که ورزش منظم می تواند به کند شدن پیشرفت بیماری و در نتیجه داشتن زندگی با کیفیت بهتر کمک کند. علاوه بر تاخیر در پیشرفت، برخی مطالعات حاکی از آن است که ورزش حتی ممکن است خطر ابتلا به آلزایمر را نیز کاهش دهد. ورزش های هوازی مانند پیاده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *