1219

درمان جوش های زیر پوستی

1219

مراجعه به متخصص پوست و نطارت ایشان بر درمان الزامی است. می توانید از داروهایی که به آرامی لایه سطحی پوست را لایه برداری می کنند و دارای خواص ضد باکتری هستن مانند بنزوئیل پراکسید به تنهایی و یا با ترکیب داروهایی که مسدود شدن فولیکولها را اصلاح می کنند مانند ترتینوئین استفاده کند. یکی از آنها صبح و یکی عصر استفاده شود.

ژل RETIN A (حاوی ترتینوئین) برای پوست چرب و کرم آن برای پوست خشک مصرف میشود. لازم به ذکر است فقط روی جوشها بزند روی تمام پوست نزند. در تماس با خانم حامله هم نباشد. اگر به ترتینویئن حساسیت داشتند می توانند از آداپالن (دیفرین) استفاده کنند. چندین عامل در پیدایش و شدت آن نقش دارند. ارث، میكروب‌ها، نوع غذا، مشكلات عصبی و روحی، تغییرات غددی هورمونی، نوع پوست، بهداشت صورت، مصرف برخی داروها و بعضی از بیماری‌ها از جمله عواملی است كه در ایجاد این بیماری نقش دارد.

برای جلوگیری از ایجاد آنها توصیه می شود ورزش بسیار توصیه میشود. فضولات با تعریق و از راه طبیعی و مناسب خارج شود دیگر در پوست و زیر پوست تجمع پیدا نمی کند. خودداری از مصرف غذاهای چرب،ادویه، سس مایونز، خامه، شكلات، گردو، فندق، تخمه، موز،… مقدار 2 قاشق خاکشیر را هر شب به همراه یک لیوان آب خیس کرده و هر صبح مقداری آب لیموترش و عسل را اضافه کرده و میل کند. از مخلوط عرق کاسنی و شاه تره (به صورت مساوی ) مصرف روزانه یک لیوان کمک بگیرد. پوست باید به آرامی با یک صابون ملایم و آب ولرم شسته شود. می تواند از صابون های گوگرد دار نیز استفاده کند. به هیچ وجه آنها را دستکاری نکنید.

منبع:بیتوته

همچنین ببینید

ماده‌ای سرطان‌زا در مواد آرایشی!

خبر نگران‌کننده‌ای برای افرادی که از کرم‌های ضد جوش حاوی بنزوئیل پروکسید استفاده می‌کنند: محققان ماده‌ای به نام بنزن، که یک ماده سرطان‌زای شناخته شده است، را در بسیاری از این محصولات پیدا کرده‌اند. این موضوع نگران‌کننده است، زیرا بنزوئیل پروکسید یکی از ترکیبات رایج در درمان جوش بوده و محصولات حاوی آن به راحتی در داروخانه‌ها در دسترس افراد …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *