بررسی ویژگی های عرق خارشتر و مصرف آن

عرقیجات گیاهی همواره نظر بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است و افراد توانسته اند با استفاده از این عرقیجات، بعضی از بیماری های خود را برطرف نمایند. یکی از عرقیجات معروف، عرق خارشتر می باشد. این عرق دارای ویژگی ها و خواص بی نظیری می باشد که بسیاری از افراد توانسته اند با استفاده از آن به این خواص بی نظیر دست پیدا نمایند. گفتنی است این عرق سالیان سال است که مورد توجه بسیاری از اطبا و مردم عادی بوده و هست.

طریقه درست شدن عرق خارشتر

 

افرادی که به این عرق علاقه مند می باشند، دوست دارند تا بدانند عرق خارشتر را چگونه می توان تهیه نمود. اما همان طور که می دانید عرق گیری به فرآیند تقطیر می گویند و این تقطیر با دستگاه‌ های مختلف صورت می‌ گیرد. عرق خارشتر به این صورت به دست می آید که آب و ریشه گیاه خارشتر را با یکدیگر جوشانده و پس از آن که جوشانده شد، عملیاتی که مربوط به سرد کردن یا همان تقطیر می باشد را بر روی آن انجام می دهند.

در نتیجه آن مایعی که از این عملیات به دست می آید تبدیل به همان عرق می شود که تمامی خواص را با خود به همراه دارد. گفتنی است بعضی از افراد برای تهیه این عرق در خانه تلاش می‌ کنند و بعضی از افراد با توجه به داشتن دستگاه های بزرگ برای محیط های صنعتی از آن برای فروش بالا استفاده می نمایند. در کل باید توجه داشته باشید که با استفاده از دستگاه های سطح بالا کیفیت عرق گیری خود را بالا ببرید تا بتوانید بهترین عرق خارشتر را به دست آورید.

مزاج عرق خارشتر:

 

افرادی که دوست دارند این عرق را استفاده نمایند همواره به دنبال این هستند که مزاج و طبع این عرق را فهمیده و با توجه به آن از این عرق استفاده نمایند. گفتنی است طبع این عرق بسیار گرم و خشک می باشد. لذا افرادی که به گرمی حساسیت دارند و ممکن است واکنش های آلرژیک در برابر این عرق از خود نشان دهند بهتر است که مصرف آن را با توصیه پزشک و به قاعده انجام دهند.

بعضی از افراد هستند که با مصرف بی رویه این عرق به جای آنکه از خواص و مزایای ویژه‌ ای که دارد بهره مند شوند از مشکلات در عذاب می افتند. توصیه ما به افراد این است که با مصرف به قاعده این عرق مشکلاتی که ممکن است برای افراد با مزاج گرم به وجود آورد را از بین ببرید. در کل می‌توان گفت افراد قبل از استفاده از آن بهتر است با پزشکان و دکترانی که به طب سنتی تسلط دارند مشورت کرده و سپس نسبت به استفاده از آن اقدام نمایید. بسیاری از افراد هستند که با استفاده از این عرق به مشکلاتی جبران‌ناپذیر دچار شده اند و به دنبال آن هستند که چگونه مشکلات خود را برطرف نمایند.

خواص بی نظیر عرق خارشتر

 

عرق خارشتر دارای خواص بی نظیری می باشد که اگر بخواهیم به بعضی از آن ها اشاره داشته باشیم، طی چند مقاله باید آن ها را مورد بررسی قرار دهیم. اما اگر بخواهیم به صورت موردی اشارات ریزی به تنها بخشی از این فواید داشته باشیم، باید گفت که این عرق برای درمان اسهال، پاکسازی روده ها، از بین بردن سیاه سرفه و تب و لرز و ضدعفونی کردن کلیه و دیگر نقاط بدن، بهبود بی خوابی، تصفیه خون، هضم غذا، از بین بردن رسوباتی که از خوردن نوشابه های گازدار به وجود آمده ‌اند، خاصیت های آنتی‌ بیوتیکی و… اشاره کرد.

لذا بعضی از اوقات عرق خارشتر را با دیگر عرق ها ترکیب کرده و یک ترکیب بسیار خوب تولید می کنند. در بعضی از اوقات از ترکیب عرق خارشتر و خارخاسک می توان برای دفع سنگ کلیه به عنوان یک داروی بسیار قوی نام برد. گفتنی است این عرق برای بانوان و آقایان ممکن است به یک میزان فایده داشته باشد اما در بعضی از اوقات برای بعضی از بانوان ممکن است فواید منفی داشته باشند که در ادامه از موارد منع استفاده آن صحبت خواهیم کرد.

استفاده عرق خارشتر برای لاغری

 

بسیاری از عرقیجات با توجه به خاصیت آنتی اکسیدانی که دارند، ممکن است افراد را برای لاغری کمک نمایند. بسیاری از افراد دوست دارند که بدانند آیا استفاده از عرق خارشتر برای لاغری کارا می باشد یا خیر؟ در این مورد می توان گفت که بله عرق خارشتر به عنوان یکی از عرق های مفید چربی سوز محسوب می‌ شود که افراد با استفاده از آن می ‌توانند از چاقی خود جلوگیری کرده و به وزن ایده آل خود برسند. لازم به ذکر است که این عرق به دلیل خاصیت مسهل و ملین بودنش، باعث می شود که افراد دچار انسداد روده و یا مشکلاتی در دفع مدفوع نشوند و همین موضوع باعث می گردد که افراد لاغری خوبی در آینده داشته باشند. می ‌توان گفت که استفاده از این عرق می تواند در درمان چاقی و جلوگیری از آن تاثیر گذار باشد.

 

منبع:بیتوته

همچنین ببینید

winter

مزاج زمستان در طب سنتی

به گزارش بهداشت نیوز، از منظر اطباء تغییراتی که در فصول مختلف در طبیعت رخ می دهد، بر انسان نیز به عنوان جزئی از آن تأثیر می گذارد. توجه به این تغییرات و تدابیر خاص هر فصل در طب سنتی و آداب و رسوم ایرانی جایگاه خاصی داشته است. تدابیر طب سنتی در فصل زمستان 1- استفاده بیشتر از نور …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *