تاثیر سوء تبلیغاتِ مخفیِ دنیای دیجیتال بر تغذیه کودکان

تاثیر سوء تبلیغاتِ مخفیِ دنیای دیجیتال بر تغذیه کودکان

کارشناسان سلامت سازمان جهانی بهداشت (WHO) نسبت به تاثیرات سوء پیام‌های تبلیغاتی در دنیای مجازی بر تشویق کودکان به مصرف خوراکی‌های چاق‌کننده و ناسالم هشدار دادند.
کارشناسان سلامتِ سازمان جهانی بهداشت تاکید کردند: کودکان در اروپا در معرض انواع تبلیغات دیجیتال و بازاریابی‌هایی هستند که آنان را به مصرف خوراکی‌های شور، شیرین و چاق‌کننده تشویق می‌کند و علاوه بر آنکه سلامت آنان را تهدید می‌کند موجب تشدید مشکل چاقی در این منطقه شده است.
محققان از سیاستگذاران درخواست کردند برای حفاظت از کودکان در برابر تاثیرات مضر خوراکی‌های غیرمفید و پیام‌های تبلیغاتی مخفیِ موجود در سایت‌ها، بازی‌های کامپیوتری و اینترنتی و دیگر رسانه‌های اجتماعی، اقدامات بیشتری انجام دهند.
“سوزانا جاکوب” مدیر منطقه اروپایی سازمان جهانی بهداشت نیز گفت: دولت‌ها پیشگیری از چاقی در دوران کودکی را در بالاترین اولویت سیاسی خود قرار داده‌اند اما همچنان کودکان به عنوان یکی از آسیب‌پذیرترین گروه‌های جامعه در معرض انبوهی از تکنیک‌های بازاریابی دیجیتال قرار دارند که آنان را به مصرف خوراکی‌های چاق‌کننده و حاوی قند و نمک فراوان تشویق می‌کند.
وی افزود: در شرایط فقدان قوانین موثر برای رسانه‌های دیجیتال در بسیاری از کشورها، کودکان به طور فزاینده‌ای در معرض تکنیک‌های تبلیغاتی مخرب قرار دارند که ممکن است والدین از آنها آگاهی نداشته باشند یا مورد توجه قرار ندهند.
به گزارش خبرگزاری رویترز، بررسی‌ها حاکی از آن است که حدود دو سوم کودکانی که پیش از سن بلوغ اضافه وزن دارند در اوایل دوران بزرگسالی نیز دچار همین مشکل هستند. همچنین ۲۵ درصد دانش‌آموزان اروپایی در حال حاضر دچار اضافه وزن یا چاقی هستند.
منبع: ایرنا

همچنین ببینید

Pneumonia

سالانه جان ۱ میلیون کودک در اثر ذات الریه گرفته می‌شود

یک فوق تخصص ریه کودکان گفت: سالانه بیش از یک میلیون کودک زیر پنج سال بر اثر ابتلا به بیماری‌های پنوموکوک، جان خود را از دست می‌دهند. به گزارش خبرگزاری مهر، مریم حسن زاد، با عنوان این مطلب که طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، پنومونی اولین بیماری عفونی کشنده در سراسر دنیا است، افزود: پنومونی یا ذات‌الریه به عنوان بیماری عفونی کشنده در کودکان زیر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *