تاثیر باکتری‌های معده بر میزان اشتها

تاثیر باکتری‌های معده بر میزان اشتها

متخصصان استرالیایی دریافتند باکتری‌های معده می‌تواند بر اشتهای فرد تاثیر بگذارد.
 شواهد اولیه از دو گونه باکتری نشان می‌دهد که این باکتری‌ها بر اشتهای فرد و تصمیم او برای غذا خوردن یا نخوردن تاثیر می گذارد.
آزمایش‌های انجام گرفته روی کرم میوه به محققان اجازه داد تا ارتباط بین رژیم غذایی و میکروب‌ها و تاثیر آن بر تمایل فرد به غذا خوردن را مورد ارزیابی قرار دهند.
در این بررسی مشخص شد کرم میوه‌هایی که از مصرف آمینواسیدها محروم می‌شوند قدرت باروری کمتری دارند و از تمایل بیشتری برای مصرف خوراکی‌هایی غنی از پروتئین برخوردارند. علاوه بر این، دو گونه باکتری‌هستند که می‌توانند میزان اشتها به مصرف پروتئین را در کرم‌هایی که از مصرف آمینواسیدها محروم شده‌اند از بین ببرند.
متخصصان استرالیایی اظهار داشتند: مقایسه سیستم پیچیده انسان با کرم میوه تاکید کننده اهمیت استفاده از مدل‌های حیوانی ساده‌تر برای فهم فاکتورهایی است که در سلامت انسان ضروری هستند. در کرم میوه پنج گونه اصلی باکتری وجود دارد که تعداد آنها در بدن انسان به صدها عدد می‌رسد.
به گزارش خبرگزاری شینهوا، به گفته محققان گام بعدی این است که مشخص شود چگونه باکتری‌ها برای تغییر میزان اشتها بر مغز تاثیر می‌گذارند.

منبع:ايسنا

همچنین ببینید

آیا سالمندان با بالا رفتن سن زودتر از خواب بیدار می‌شوند؟

یک تصور کلیشه‌ای وجود دارد که می‌گوید نوجوانان تا لنگ ظهر می‌خوابند، اما افراد مسن‌تر صبح زود از خواب بیدار می‌شوند. به نظر می‌رسد در این کلیشه، حقیقتی وجود دارد که در واقع بخشی از روند طبیعی پیر شدن است. متخصصان توصیه می‌کنند که افراد هفت ساعت یا بیشتر در طول شب بخوابند. آنها همچنین می‌گویند ساعت معینی به خواب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *