ارتباط اضطراب با بروز سرطان در مردان

ارتباط اضطراب با بروز سرطان در مردان

یک پژوهش جدید که در اروپا انجام شده نشان می‌دهد مردانی که روزانه اضطراب زیاد و بیش از حدی را تجربه می‌کنند،بیشتر در معرض ابتلا به سرطان و مرگ و میر ناشی از آن هستند.
به گزارش ایسنا به نقل از لایو ساینس، در این مطالعه محققان اطلاعات بیش از ۱۵،۰۰۰ نفر را در انگلیس که در سنین بین ۴۰ تا ۷۹ سال بوده و به مدت ۱۵ سال تحت نظر بودند مورد بررسی قرار دادند.
نتایج این پژوهش نشان داد مردانی که دارای اختلال اضطراب فراگیر بودند نسبت به مردان دیگری که این اختلال را نداشتند دو برابر بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان و مرگ و میر ناشی از آن هستند.
اختلال اضطراب فراگیر (Generalized Anxiety Disorder GAD)، نوعی اختلال اضطرابی است که به صورت نگرانی بیش‌ از اندازه و نامعقول در مورد اتفاقات و فعالیت‌های روزمره تعریف می‌شود. علائم فیزیکی این اختلال تنش عضلانی، مشکلات خواب و عدم تمرکز است.
این اختلال بر خلاف حمله وحشت‌زدگی سیر مزمن‌تری دارد و می‌تواند برای ماه‌ها در فرد وجود داشته باشد.
همچنین در این پژوهش مشخص شد که هیچ ارتباطی بین اضطراب و ابتلا به سرطان در زنان وجود ندارد.
اگرچه محققان برای اثبات این یافته‌ها نیازمند انجام پژوهش‌های بیشتری هستند، اما این نتایج سوالاتی را در مورد تاثیرات بالقوه اضطراب بر سلامت انسان به همراه داشت.
در این پژوهش مشخص شد که اضطراب تنها یک ویژگی منفی شخصیتی نبوده بلکه اختلالی است که با بیماری‌هایی مانند سرطان و مرگ و میر ناشی از آن در ارتباط است.
به گفته این پژوهشگران، این یافته‌ها پس از بررسی عوامل دیگری از جمله سن، سیگار کشیدن و مشروبات الکلی و سطح فعالیت فیزیکی که احتمال مرگ ناشی از سرطان را افزایش می‌دهد به دست آمد.
با این حال، محققان اشاره کردند که یافته‌های آنها نشان دهنده این نیست که اضطراب باعث بروز سرطان می‌شود بلکه تنها ارتباط آن را با بروز سرطان بررسی کرده و برای اثبات بیشتر آن نیازمند یافتن ارتباطات دیگری است.
این یافته‌ها در کنگره‌ای در وین ارائه شده است.
منبع:ایسنا

همچنین ببینید

Prostate-Cancer

روش‌های ساده‌تر اما دقیق‌تر برای تشخیص سرطان پروستات در راه است

پژوهش‌های جدید در حال بررسی و ساده‌سازی روش‌های غربالگری سرطان پروستات هستند. آزمایش PSA که روشی رایج برای تشخیص سرطان پروستات است، با وجود مزایایی مانند کاهش مرگ ناشی از سرطان، معایبی مانند نتایج مثبت کاذب و درمان‌های غیرضروری نیز دارد. تحقیقات اخیر نشان می‌دهد برای مردان کم‌خطر، آزمایش خون هر ۵ سال یک بار کافی است. همچنین طبق این …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *