آیا کشمش در جلوگیری از پوسیدگی دندان نقشی دارد

آیا کشمش در جلوگیری از پوسیدگی دندان نقشی دارد

کشمش انگور خشک شده است. کشمش سرشار از آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین های گروه b است از طرفی کشمش دارای خواص آنتی اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری می کند کشمش میوهٔ رسیده و خشک انگور است که با توجه به نوع انگور، روش و شرایط خشک کردن و مواد افزودنی مجاز موجود در آن به نام های مختلفی در بازار به فروش می رسد و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می شود فیبر موجود در کشمش از سرطان کولون و از رشد غیر معمول سلول ها جلوگیری می کند و موجب کنترل قند خون در بدن می شود و برای درمان بی نظمی معده و یبوست مفید است مصرف کشمش سستی و رخوت را از بدن دور می کند و موجب از بین رفتن آب اضافی بدن می شود، بدن را تقویت می کند، دهان را خوشبو می کند و مناسبی از فیبر، آنتی اکسیدان و انرژی در بدن است
محققان آمریکایی در آزمایش های خود نشان داده اند ترکیبات که فیتوشیمی کشمش مانع رشد و نمو چند باکتری عامل پوسیدگی دندان و بیماریهای لثه می شوند.
آزمایشهای صورت گرفته حکایت از وجود 5 نوع ماده فیتوشیمی در کشمش بدون دانه دارند؛ این مواد عبارتند از اسید الیالونیک Alaalonek acid ، الونولیک الدهید Alenolak aldehyde ، اسید بیتولینک ( Batolenk acid )، هیدروکسیمتیل ( Hedroximthel ) و فورفورال ( furfural ). تمام این مواد، آنتی اکسیدان هستند.
کشمش سرشار از ویتامین C است و محققان معتقدند که بانتایج تحقیقاتی که انجام گرفته، تصورات شایع در میان بسیاری از مردم را که گمان می کردند کشمش باعث تشدید پوسیدگی دندان می شود از بین می برد.
کشمش حاوی آنتی اکسیدان هایی است که مانع چسبیدن باکتری به سطح دهان و ایجاد لایه های پلاک میکروبی بر روی دندانها می شود.
پیش از این تصور می شد قند موجود در کشمش، قابلیت چسبندگی دارد و قندهایی که به دندان می چسبند باعث پوسیدگی آن می شوند، در حالی که تحقیقات اخیر ثابت می کند که ترکیبات فیتوشیمیایی موجود در کشمش باعث بهبود بهداشت دهان و تقویت مقاومت دندانها در برابر پوسیدگی و بیماریهای لثه می شود.
این خوراکی همچنین حاوی تعدادی مواد مغذی از جمله ویتامین های گروه B و برخی مواد معدنی مثل کلسیم، مس، ید، فسفور و پتاسیم است.
منبع : جام جم آنلاین -/ر

همچنین ببینید

The best-age-for-jaw-and-face-surgery

بهترین سن برای جراحی فک و صورت

یک متخصص جراحی فک وصورت گفت: ایده ال ترین سن انجام جراحی فک و صورت را ۱۸ الی ۲۰ سالگی است. به گزارش خبرگزاری مهر، عباس کریمی، در گفت‌وگو با رادیو سلامت، با بیان اینکه اگر ارتودنسی خوب انجام شود، استخوان‌ها را هم جابجا می‌کند، افزود: جراحی باعث صاف شدن فک می‌شود. اول باید دندان‌ها با ارتودنسی ردیف شوند، سپس جراحی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *