کشف محرکی که سلول های سرطانی سینه را تهاجمی تر می کند
محققان موفق به کشف محرکی شده اند که سلول های سرطانی سینه را تهاجمی تر می کند؛ این یافته زمینه را برای ابداع درمان های هدفمند سرطان سینه فراهم می سازد.
محققان دانشگاه ملی سنگاپور در مطالعه ای که در مجله Antioxidants & Redox Signaling منتشر شد، آنزیم منگنز سوپراکسید دیسموتاز یا MnSOD را عامل رفتار تهاجمی سلول های سرطانی سینه عنوان و اعلام کردند که یافته های این مطالعه فرصت هایی را برای ابداع بالقوه درمان های جدید سرطان سینه ایجاد می کند.
در این مطالعه نقش محوری MnSOD در تهاجم سلول سرطان سینه از جمله تشکیل تومورهای ثانویه مشخص شد. این آنزیم به ویژه در سرطان سینه سه گانه منفی فعال است.
اما شازیب پروایز استاد دانشگاه ملی سنگاپور در یک بیانیه اطلاعاتی گفت: مطالعه ما مکانیسم جدیدی برای بهره برداری از نقاط ضعف تومور سرطانی ارائه می دهد و نتایج بالقوه ای برای طراحی درمان های هدفمند علیه سرطان تهاجمی سینه دارد.
محققان در جریان مطالعه متوجه شدند که در صورت قرار دادن تومورها در معرض پروتیین MnSOD که به طور مصنوعی افزایش یافته بود، از تعداد تومورهای تهاجمی که تهاجمی تر شدند، کاسته شد.
محققان در نتیجه گیری از این مطالعه عنوان کردند که سطوح آنزیم یاد شده رفتارهای تومور را تعیین می کند و کشف این خصیصه می تواند برای مبارزه با این بیماری مورد استفاده قرار گیرد.
منبع :ایرنا