چرا نباید با گرفتن دست کودک، او را تاب داد

چرا نباید با گرفتن دست کودک، او را تاب داد

کارشناسان هشدار می دهند که گرفتن دست کودک و چرخاندن او می تواند به آسیب های دردناکی منجر شود.
روزنامه ایندیپندنت، کودکان یک تا چهار ساله رباط های ضعیف و استخوان های تکامل نیافته دارند، به این معنی که مستعد ابتلا به وضعیتی به نام ‘آرنج کشیده شده’ (nursemaid’s elbow) یا دررفتگی آرنج هستند؛ به نوشته وب سایت ‘سلامت کودکان’، با بزرگ شدن کودکان، بدن آنها کمتر مستعد این آسیب است.
آرنج قسمت فوقانی و پایینی استخوان های بازو را به هم متصل می کند و در کودکان، امکان دررفتگی رباط های (لیگامان ها) اطراف سر آرنج وجود دارد.
وضعیت آرنج کشیده شده یا دررفتگی آرنج نیز زمانی ایجاد می شود که رباط ها دچار دررفتگی و یا پارگی می شوند که در برخی مواقع، حتی بر اثر اعمال یک نیروی جزئی ایجاد می شود.
این آسیب همچنین می تواند به واسطه بالا کشیدن کودکان از ناحیه دست ها، گرفتن و کشیدن بازوی آن ها، غلتاندن ناشیانه آنها در خواب و یا در موارد زمین خوردن ایجاد شود.
به گفته کارشناسان، هر گونه نیروی کششی ناگهانی و اضافی به قسمت فوقانی بازو به طور بالقوه باعث آسیب به مفاصل این اندام می شود.
منبع ایرنا

همچنین ببینید

سرم درمانی، راه حلی موقتی و پرهزینه برای خماری

سرم درمانی، که اغلب به عنوان داروی معجزه آسا برای رفع خماری تبلیغ می شود، فاصله زیادی با درمان قطعی دارد. در حالی که می تواند به طور موقت برخی از علائم مرتبط با کم آبی بدن، مانند سردرد، خستگی و گرفتگی عضلات را تسکین دهد، اما به ریشه های خماری نمی پردازد. این درمان تحت بررسی علمی دقیق قرار …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *