رایجترین مشکلات زندگی زناشویی بعد از تولد بچه

احتمالا شما تلاش می کنید خودتان را برای این تغییرات آماده کنید و به راهکارهای منطقی برای سازش با وضعیت جدید متوسل می شوید ولی واقعیت این است که تا در شرایط قرار نگیرید متوجه تغییرات نخواهید شد. خيلي از چیزهایی که در رابطه شما تغيير می کند نامحسوس و پنهان هستند ولی تأثير عمیقی در رابطه شما دارند.‏

مشکلات بعد از تولد بچه

بیماری افسردگی بعد از زایمان

۱۰ درصد از مادران جوان دوره ای از افسردگی شدید را در اولین سال بعد از زایمان تجربه می کنند. از دست دادن میل جنسی یکی از ویژگی های شاخص این بیماری است. این بیماران نیازمند حمایت و درمان کافی هستند. مشکلات جنسی در زنان افسرده رایج است و آن ها تمایلی به شروع فعالیت جنسی در ۶ ماه نخست بعد از زایمان ندارند.

مشکلات زنانگی

بسياري از زنان که رابطه زناشویی را تنها بعنوان بهانه ای برای بچه دار شدن تصور نموده اند، دوره جنسی را بعد از زایمان دیرتر شروع خواهند کرد. این زنان امکان دارد مسائل جنسی را تنها برای بچه دار شدن تحمل کرده باشند ولی بعد از زایمان، آنرا غیرلازم تشخیص دهند.

تغيير روش زندگی

پیش از این، زندگی شما در خصوص کار با مشاغل، معاشرت، آرامش، انجام کارهای پایان هفته و خرید مواد غذایی تغيير نموده است. اینک اولویت های شما در تغذیه کودک، آرام کردن او و انجام کارهایشان تغيير می کند.

کاهش زمان با هم بودن

هنگامی که بیشتر زمان به بچه اختصاص می یابد، زوجین غالباً از عدم وقت کافی برای گفت و گو با یکدیگر یا حس کمبود توجه دیگری گلایه می کنند. کسب کردن صمیمیت جسمی یا جنسی پس از بارداری هم میتواند زمان ببرد.

افزایش مسوولیت مالی

با وجود یک شریک زندگی در منزل برای نگهداری از بچه، امکان دارد افزایش هزینه ها گاهی وقت ها فشار را بر رابطه برقرار کند. میتواند موارد عاطفی ناشی از دست دادن استقلال مالی یا افزایش فشار یک شریک زندگی برای پشتیبانی از خانواده داشته باشد.

سبک های مختلف تربیت بچه

والدین ممکن است در خصوص بزرگ کردن بچه نظرات و عقاید مختلفی داشته باشند. شما امکان دارد در خصوص تربیت، غذا، و یا حتی خواب اتفاق نظر نداشته باشید.

غالباً امکان دارد یکی از والدین نقش یک متخصص را بازی کند و پیشنهادهای دیگری را تضعیف کند. این همچنين می‌تواند باعث شود اعتماد به نفس زوج دیگر از بین برود. این مسایل امکان دارد منجر به نزاع و دعوای بین زوجین شود.

مسایل مربوط به ارتباطات

ممکن است احساس کنید هنگامی که در گذشته برای گفت و گو با یکدیگر می گذراندید به علت مسوولیت های جدید تغيير نموده است. زوجین ممکن است به علت کم بود وقت و انرژی، ارتباطشان کاهش یابد. همچنین ، کم بود خواب و خستگی می‌تواند زمانی را که ممکن است بخواهید در کنار هم بگذرانید از بین ببرد.

زمان محدود و یا بدون زوج

نگهداری از کودک و بی خوابی های شبانه، امکان دارد والدین را از هم دور کند. امکان دارد بخواهید از هنگامی که پس از نگهداری از نوزاد بدست می آورید، برای خوابیدن و استراحت استفاده کنید. در این صورت زوجین حس می کنند که تمرکز تنها بر روی نوزاد است. امکان دارد تعطیلات پایان هفته را از دست بدهید، سفر کمپینگ، یا شب هایی که به رستوران مورد علاقه تان می رفتید.

تقسیم کار و مسوولیت

لباس شستن، پخت و پز و تمیز کردن – کارهای قبل و بعداز کودک یکسان است. تفاوت آن کم بود وقت و انرژی است. تقسیم کارها و مسئولیتهای خانگی می‌تواند زمینه ساز بحث والدین جدید باشد. این به این علت نیست که شریک زندگی شما برای کمک به شما آماده نیست، بلکه به علت این است که هیچ ارتباطی بین شما وجود ندارد.

اهمیت خواب و کنار هم بودن را جدی بگیرید پس با هم به رخت خواب بروید

یکی از تغییرات شایع در زندگی زناشویی پس از تولد فرزند این است که یکی از دو طرف زودتر از دیگری به خواب می رود و این تغيير و مساله آنقدر خوب و درست نیست از این نظر که به احساس عاشقانه آن ها لطمه وارد می کند. شما باید زمان و کارهای خود را به گونه ای تنظیم کنید که هر دو با هم به رخت خواب بروید تا به این شیوه فرصتی برای رفع و کاهش سردی روابط زناشویی ایجاد شود.

 

منبع:بیتوته

همچنین ببینید

Complications-of-anal-intercourse

۵ دلیل برای اینکه نباید رابطه مقعدی داشته باشید!

گاهی اوقات زوجین برای پر رنگ تر کردن و تنوع دادن به رابطه‌شان ممکن است رابطه مقعدی را به جای رابطه واژینال در نظر بگیرند. البته طی تحقیقات انجام شده در این زمینه محققان دریافتند رابطه مقعدی برای سلامت فرد مضر است و می‌تواند آسیب های شدیدی را چه از نظر جسمی و چه از نظر روحی به همراه داشته …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *