درمان سرطان با داروهای ضد روان پریشی

سلول های سرطانی

برخی سلول های سرطانی با وجود کلسترول بالا زنده می مانند. تحقیقات جدید از داروهای آنتی سایکوتیک antipsychotic یا ضد روان پریشی برای نرسیدن کلسترول به این سلول ها و نابود کردنشان استفاده کرده اند.
برخی مطالعات نشان داده اند که سرطان های بدخیم خاصی برای ادامه رشدشان به کلسترول نیاز دارند و سرم خونی که کلسترول بالا داشته باشد نشانی از افزایش احتمال بروز سرطان است.
مطالعات اخیر نشان داده اند یک ترکیب دارویی به نام لیلامین leelamine می تواند رشد ملانوم یا سرطان پوست را به تاخیر بیندازد.

تاثیر داروهای ضد روان پریشی

بر اساس این تحقیق در موسسه سرطان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا به سرپرستی عمر کازو Omer Kuzu، متخصص داروشناسی  از گروهی دارویی به نام مهار کننده های عملکرد اسید اسپینوگومیلیناس unctional inhibitors of acid sphingomyelinase یا به اختصار FIASMAs استفاده کردند.

آزمایشات بر روی موش ها

همه 42 داروی آزمایش شده پرفنازین perphenazine که معمولا برای اسکیزوفرنی تجویز می شود و فلوفنازین fluphenazine به همان اندازه لیلامین در کشتن سلول های سرطانی موثر بودند.
سپس داروها را به صورت خوراکی به موش ها دادند و متوجه کاهش گسترش تومور شدند البته در دوزهای بالای دارو که باعث ایجاد خواب آلودگی می شود.
منبع:سیمرغ

همچنین ببینید

colitis-1

تشدید علائم کولیت اولسراتیو پس از ابتلا به کووید-۱۹

کولیت اولسراتیو یک بیماری التهابی روده است که در آن سیستم ایمنی به پوشش داخلی روده بزرگ حمله می‌کند. علیرغم اینکه علت دقیق آن مشخص نیست، برخی افراد به دلیل عوامل ژنتیکی مستعد ابتلا به آن هستند. عفونت‌های ویروسی، از جمله کووید-19، می‌توانند به عنوان محرک‌هایی برای بروز یا تشدید علائم کولیت اولسراتیو عمل کنند. مطالعات نشان داده‌اند که کووید-19 …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *