درمان جوش با خمیر دندان

آیا ترفند قدیمی استفاده از خمیر دندان برای از بین بردن جوش ها واقعا موثر است؟

بعضی می گویند تنها چیزی که نیاز دارید فقط کمی خمیر دندان است – ولی ما شک داریم. همه ما این روش را از قبل شنیده ایم بنابراین به سراغ یک متخصص پوست رفتیم تا بدانیم که این راه حل مراقبتی پوست واقعا کارساز است و بی ضرر یا خیر؟

استفاده از خمیر دندان برای از بین بردن جوش انتخاب درستی است؟

به گفته دکتر جاشوا زیچنر Joshua Zeichner، مدیر تحقیقات زیبایی و بالینی پوست بیمارستان مونت سینای در نیویورک ، ” به نظر می رسد که این درمان برای جوش معمول است. “

او اضافه می کند: ” خمیر دندان از قدیم به عنوان یک درمان خانگی برای از بین بردن جوش ها مورد استفاده قرار می گرفته است زیرا بسیاری از خمیردندان ها حاوی ماده ای به نام تریکلوسان triclosan هستند که یک ماده آنتی باکتریال است و باعث از بین رفتن باکتری هایی که سبب ایجاد آکنه روی پوستند می شود . “

مشکل چیست؟

تریکلوسان یک ماده بحث برانگیز است. بر اساس گزارش سازمان غذا و دارو (FDA) در تعدادی از مطالعات تریکلوسان با اختلالات هورمونی در ارتباط است. بنابراین امروزه بسیاری از خمیردندان ها دیگر از این ماده در فرمول خود استفاده نمی کنند.

به گفته دکتر زیچنر، خمیردندان هنوز هم می تواند زمانی که نیاز به یک راه حل فوری برای از بین بردن جوش دارید به کمکتان بیاید زیرا فرمول اکثر آن ها حاوی مواد خشک کننده ای مانند جوش شیرین و الکل هستند.

خمیر دندان می تواند اثر خشک کنندگی روی برجستگی جوش داشته باشد و اندازه و قرمزی آن را کاهش دهد. مشکل این جاست که ترکیب این فرمول ها در خمیردندان ها غلیظ تر از فرمولی است که برای پوست مناسب است.

اگر می خواهید برای از بین بردن جوش از خمیر دندان استفاده کنید مطمئن شوید از خمیردندانی استفاده می کنید که: حاوی سفیدکننده، دهان شویه یا رنگ اضافی نباشد چون این موارد سبب تحریک پوست شما و ایجاد قرمزی می شود که ظاهر جوش روی پوستتان را بدتر خواهد کرد.

نتیجه گیری:خمیردندان را به عنوان آخرین راه حل درمانی جوش استفاده کنید.

همچنین ببینید

“قرمزی صورت ناشی از کورتیزول” چیست و چگونه می‌توان آن را کاهش داد؟

اخیراً، پلتفرم‌های اجتماعی به ویژه تیک تاک، شاهد ترندی به نام “قرمزی صورت ناشی از کورتیزول” بوده‌اند. این پدیده به تورم و پف‌کردگی غیرعادی صورت اطلاق می‌شود که به گفته برخی، ناشی از سطح بالای هورمون استرس، کورتیزول، است. با این حال، ادعای ارتباط مستقیم بین استرس روزانه و تورم شدید صورت، به شدت مورد تردید متخصصان قرار گرفته است. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *