جستجو برای دستیابی به شیوه جدید درمان پارکینسون

جستجو برای دستیابی به شیوه جدید درمان پارکینسون

محققان سوئدی در جستجو برای دستیابی به شیوه های جدید درمان بیماری پارکینسون به پیشرفت های قابل توجهی دست یافتند.
 محققان موسسه کارلولینسکا سوئد توانستند با دستکاری تجلی ژن سلول های غیرعصبی در مغز، نورون های جدید دوپامین را تولید کنند. این مطالعه هم بر سلول های انسان و هم موش انجام شده است.
دانشمندان توانستند با برنامه ریزی مجدد در مغز، علائم حرکتی در موش های مبتلا به بیماری پارکینسون را بازگردانده و عملکرد سلولی و واکنش ها را در سلول های مغز انسان در لابراتوار بازتولید کنند.
مبنای اصلی این کشف مبتنی بر تبدیل سلول های مغز به زیرمجموعه سلول های عصبی موسوم به نورون های دوپامین است.
نورون های دوپامین در افراد مبتلا به پارکینسون، نابود شده و می میرند. تیم تحقیق نشان داد که آنها می توانند سلول های غیرعصبی موسوم به «سلول های گلیال» موجود در مغز موش ها را به نورون های دوپامین جدید تبدیل کرده و نورون های جدیدی ایجاد نمایند.
محققان این آزمایشات را بر روی سلول های انسانی در محیط آزمایشگاه هم انجام دادند و توانستند آنها را به نورون های دوپامین عملکردی تبدیل نمایند و بدین ترتیب احتمال درمان بیماران مبتلا به بیماری پارکینسون افزایش می یابد.

همچنین ببینید

Stroke-in-young-people

سکته مغزی در جوانان افزایش یافته است – مطالعه CDC زنگ خطر را به صدا درآورد!

بر اساس گزارش جدیدی از مراکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا، برخلاف تصور عموم، سکته مغزی در حال افزایش است، اما نه در افراد مسن! این مطالعه نشان می‌دهد که در حالی که میزان سکته در بزرگسالان بالای ۶۵ سال ثابت مانده، در گروه سنی جوان‌تر، یعنی بین ۱۸ تا ۶۴ سال، شاهد افزایش قابل توجهی بوده‌ایم. تحقیقات نشان می‌دهند …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *