تغییرات مثبت روحی و جسمی بیماران سرطانی با موسیقی

تغییرات مثبت روحی و جسمی بیماران سرطانی با موسیقی

می خواهیم در این مطللب از ویژگیهای موسیقی درمانی برای درمان مشکلات روحی بیماران سرطانی بگوییم موسیقی می تواند کیفیت زندگی این افراد را بهبود ببخشد می تواند آن ها را به زندگی امیدوار کند و باعث تغییرات جسمی و روحی زیادی در این افراد شود همچنین در کاهش اضطراب مبتلایان به سرطان تاثیرگذار خواهد بود.
به گفته محققان، شنیدن موسیقی می تواند برای بیماران مبتلا به سرطان سودمند باشد چراکه علاوه بر تاثیر مثبت روانشناختی، دارای تاثیر مثبت فیزیکی هم هست.
طبق یافته محققان دانشگاه درکسل فیلادلفیا آمریکا، گوش دادن به موسیقی موجب کاهش علائم اضطراب، درد، خستگی و تقویت کیفیت زندگی می شود.
در این مطالعه، تاثیر موسیقی درمانی (پیشنهاد گوش دادن به یک موسیقی با تجربه شخصی خود فرد از سوی موسیقی درمانگرهای مجرب) و موسیقی پزشکی (گوش دادن به یک موسیقی از قبل ضبط شده توسط پزشک یا پرستار) بر پیامدهای فیزیکی و روانشناختی افراد مبتلا به سرطان بررسی شد.
جک برادت، استاد دانشگاه، در این باره می گوید: «ما دریافتیم موسیقی درمانی به بهبود کیفیت زندگی بیماران کمک می کند.»
در مجموع ۵۲ آزمایش مورد بررسی واقع شدند که شامل ۳۷۳۱ شرکت کننده مبتلا به سرطان بود. ۲۳ مورد از این آزمایشات به عنوان موسیقی درمانی و ۲۹ مورد باقیمانده به عنوان اقدام به موسیقی پزشکی دسته بندی شدند.
در کل یکی از مهم ترین یافته ها این بود که موسیقی در تمامی انواع خود تاثیر متوسط تا قوی در کاهش اضطراب بیماران دارد.
همچنین در مقایسه موسیقی درمانی و موسیقی پزشکی مشخص شد که موسیقی درمانی به مراتب بیشتر از موسیقی پزشکی کیفیت زندگی فرد بیمار را بهبود می بخشد
منبع:سلامت نیوز

همچنین ببینید

colitis-1

تشدید علائم کولیت اولسراتیو پس از ابتلا به کووید-۱۹

کولیت اولسراتیو یک بیماری التهابی روده است که در آن سیستم ایمنی به پوشش داخلی روده بزرگ حمله می‌کند. علیرغم اینکه علت دقیق آن مشخص نیست، برخی افراد به دلیل عوامل ژنتیکی مستعد ابتلا به آن هستند. عفونت‌های ویروسی، از جمله کووید-19، می‌توانند به عنوان محرک‌هایی برای بروز یا تشدید علائم کولیت اولسراتیو عمل کنند. مطالعات نشان داده‌اند که کووید-19 …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *