برای کاهش خطر سرطان روزانه چقدر میوه و سبزی بخوریم؟
مدیربازآموزی دانشکده پرستاری-مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه 20 تا 40 درصد بیماران مبتلا به سرطان دچارکاهش وزن و بی اشتهایی می شوند، گفت:مصرف حداقل 5 وعده میوه و سبزی در روز نقش بسزایی در کاهش احتمال بروز سرطان روده دارد.
به گزارش از ایرنا ، دکترمهناز ایلخانی در آستانه برگزاری سمینار یک روزه تغذیه در سرطان گفت: کاهش وزن و بی اشتهایی موجب کاهش سیستم ایمنی بدن و توان مقابله بیمار در برابر بیماری می شود به همین دلیل نیازاست پزشکان از جمله پرستاران نسبت به نوع تغذیه بیماران مبتلا به سرطان آگاه باشند.
به گزارش انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران،وی با توجه به افزایش شیوع ابتلا به سرطان در کشور، یادآور شد: اطلاع رسانی در خصوص اهمیت نقش تغذیه در سرطان می تواند نقش بسزایی در پیشگیری از آن دارد.
ایلخانی بیان کرد که تغذیه نقش بسزایی در پیشگیری و بهبود وضعیت بیماران مبتلا به سرطان دارد. بیماران مبتلا به سرطان در دوره درمان به دلیل مصرف دارو، شیمی درمانی و رادیوتراپی دچار بی اشتهایی، کاهش وزن، تهوع و … می شوند به همین دلیل نیاز است تا بیماران، خانواده آنها و ارائه دهندگان خدمات درمانی نسبت به تغذیه سالم در این بیماران آشنا شوند.
این کارشناس ارشد پرستاری افزود: به تمام افراد و به خصوص بیماران مبتلا به سرطان توصیه میشود برای پیشگیری و بهبود وضعیت به مقدار فراوان میوه و سیزیجات تازه مصرف کنند.
ایلخانی خاطر نشان کرد: مصرف حداقل 5 وعده میوه و سبزی در روز نقش بسزایی در کاهش احتمال بروز سرطان روده دارد.
مدیر بازآموزی دانشکده پرستاری – مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با توجه به افزایش شیوع ابتلا به سرطان در کشور، یادآور شد: اطلاع رسانی در خصوص اهمیت نقش تغذیه در سرطان می تواند نقش بسزایی در پیشگیری از آن دارد.
مدیر بازآموزی دانشکده پرستاری – مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بخش دیگری از سخنانش با توجه به برگزاری سمینار یکروزه تغذیه در سرطان، گفت: این سمینار 18 آذر با هدف افزایش آگاهی پرستاران، ماماها و زیرگروه ها در دانشکده پرستاری – مامایی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می شود.
منبع : ایرنا