Treating-diabetes-with-ai

ایمپلنت ریزمقیاسی که با قرار گرفتن در چشم دیابت را درمان می‌کند!

به نقل از سایت یورونیوز محققان سوئدی می‌گویند که این ارگان‌ کوچک که با استفاده از سلول‌های پانکراس (سلول‌های ترشح کننده انسولین) تولید شده با قرار گرفتن در چشم، درمان سلولی دیابت و سایر بیماری‌ها را ممکن می‌کند.

دانشمندان سوئدی، جزایر لانگرهانس (جزایر پانکراس)، خوشه‌های سلولی موجود در لوزالمعده که انسولین تولید می‌کنند، را از این نظر مدنظر قرار دادند که پیشتر از سلول‌های اهدایی این عضو در درمان تجربی دیابت نوع اول نتایج امیدوارکننده‌ای حاصل شده بود.

در واقع، سیستم ایمنی افراد مبتلا به دیابت نوع اول به سلول‌هایی که برای ساختن انسولین (هورمونی که در تنظیم سطح قند خون نقش دارد) استفاده می‌شود، حمله می‌کند.

اما محققان سوئدی می‌گویند که کاشت ایمپلنت در چشم برای دفع این حملات ایده‌آل است زیرا چشم می‌تواند مواد یا مولکول‌های خارجی را بدون برانگیختن واکنش التهابی سیستم ایمنی بدن تحمل کند.

همچنین ببینید

Hearing-loss-and-dementia

آیا ناشنوایی خطر ابتلا به زوال عقل (دمانس) را افزایش می‌دهد؟

مطالعات متعدد نشان می‌دهند که ناشنوایی می‌تواند منجر به زوال عقل شود. یک مطالعه در سال 2020 نشان می‌دهد که حدود 9 درصد از موارد زوال عقل در سراسر جهان به دلیل ناشنوایی است. مطالعه دیگری در سال 2023 نشان می‌دهد که ناشنوایی در میانسالی دو برابر بیشتر از سایر عوامل خطر، می‌تواند باعث زوال عقل شود. چرا ناشنوایی منجر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *