519

آشنایی با خواص بی نظیر گیاه خرفه

519

گیاه خرفه چه خواصی دارد؟

یکی از مفید ترین گیاهان دارویی که بسیاری از افراد با خواص آن آشنایی ندارند خرفه است که مصرف آن سبب درمان بسیاری از بیماری ها می شود. گیاه خرفه دارای خواص سلامتی فراوان است و می تواند برای کمک به کاهش وزن، تقویت و سلامت قلب، افزایش رشد کودکان، جلوگیری از ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش، سلامت پوست، تقویت قدرت بینایی، استحکام استخوان ها و بهبود گردش خون مورد استفاده قرار گیرد.
این گیاه به صورت خودرو در بسیاری از مناطق جنگلی و شهری وجود دارد و به عنوان یک گیاه دارویی توسط مردم آسیا، آفریقا، اروپا و حتی بومیان استرالیایی از قرن های پیش استفاده می شده است. معمولا گیاه خرفه را همراه با سالاد، سوپ، به صورت خام، به عنوان طعم دهنده گوشت و یا به عنوان یک ماده تزئینی در نان های شیرینی در بسیاری از کشور ها استفاده می کنند.
به دلیل دارا بودن انواع آنتی اکسیدان ها، رنگدانه هایی همچون ریتالین، ویتامین A و Cمصرف این سبزی می تواند از ایجاد رادیکال های آزاد در بدن و ابتلا به انواع سرطان ها جلوگیری کند.همچنین غنی بودن این گیاه از مواد معدنی همچون کلسیم، منیزیم، آهن و منگنز می تواند سبب تقویت و استحکام استخوان ها و جلوگیری از بروز پوکی استخوان شود.گیاه خرفه

خواص فراوان گیاه خرفه

از دیگر مواد معدنی مفید در این گیاه پتاسیم و امگا سه است که هر2 برای حفظ سلامت بدن بسیار مفید هستند و علاوه بر کمک به ترمیم زخم ها، حفظ الکترولیت بدن، جلوگیری از بالا رفتن کلسترول خون، مانع از بروز سکته مغزی و حمله قلبی در فرد می شوند.
یکی از مفید ترین خواص گیاه خرفه کمک به جلوگیری از افزایش وزن است و چنانچه افراد به طور منظم روزانه از این سبزی در رژیم غذایی خود استفاده کنند به تناسب اندام مورد نظر خود دست می یابند.
گیاه خرفه یک درمان طبیعی و بسیار موثر برای درمان مشکلات پوستی از جمله آکنه و جوش صورت، چین و چروک و کم آبی است و به ویژه نوجوانان و جوانانی که دچار مشکل آکنه صورت هستند می توانند از این سبزی به عنوان یک مکمل درمانی استفاده کنند.
با وجود تمامی مزایای گیاه خرفه چنانچه دچار آلرژی غذایی هستید بهتراست ابتدا تست آلرژی برای این سبزی را انجام داده سپس آن را مصرف کنید.

منبع:نمناک

همچنین ببینید

Food-and-anger

آیا تغذیه بر خلق و خو ما تاثیر می‌گذارد؟

در سال‌های اخیر، ارتباطِ بین تغذیه و سلامتِ روان به طور فزاینده‌ای مورد توجه دانشمندان و متخصصانِ تغذیه قرار گرفته است. مطالعات نشان داده‌اند که رژیمِ غذایی می‌تواند نقشی مهم در تنظیمِ خلق و خو و کاهش علائ اختلالات روانی مانند افسردگی و اضطراب ایفا کند. تاثیر منفی برخی مواد غذایی عبارتند از: 1. غذاهای فرآوری شده و شیرین: مصرفِ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *