پنیر طول عمر را افزایش می دهد

پنیر طول عمر را افزایش می دهد

آزمایش بر روی موش ها نشان می دهد پنیر موجب افزایش طول عمر آنها شد و احتمالا این خاصیت را نیز برای انسان ها به همراه دارد.
تحقیق جدید محققان اتریشی نشان می دهد وجود پلی آمینی موسوم به اسپرمیدین در پنیر قادر به افزایش سلامت قلب و حتی افزایش طول عمر است.
این مطالعه جدید آشکار ساخته است اسپرمیدین، ترکیب یافت شده در بسیاری از مواد طبیعی نظیر برخی پنیرها، قارچ، محصولات سویا، حبوبات، ذرت و غلات، منجر به عملکرد بهتر قلب شد و طول عمر موش ها را افزایش داد.
محققان اذعان می دارند که هنوز بسیار زود است نتایج مشابه را به انسان ها هم نسبت دهیم.
در مطالعات قلبی مشخص شده بود که اسپرمیدین موجب افزایش طول عمر ارگانیسم های ساده تر نظیر پشه میوه و مخمر شده است، اما این اولین بار است که تحقیق بر روی یک ارگانیسم پیچیده انجام شده است.
دکتر فرانک مادئو، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پزشکی گِراز اتریش، در این باره می گوید: «زمانیکه ما اسپرمیدین را به آب آشامیدنی موش ها اضافه کردیم، نه تنها عمرشان طولانی شد بلکه عملکرد قلب شان هم سالم تر بود.»
این تحقیق آشکار ساخته است که اسپرمیدین موجب اتوفاژی می شود و در نتیجه سلول های قلب بخش های از خود را که عملکرد بدی داشته یا دیگر لازم نیستند را از کار می اندازند.
همچنین به موش های که اسپرمیدین داده شده بود، عملکرد قلب بهتر و فشارخون پایین تر بود که همگی این شرایط در نهایت منجر به افزایش طول عمر می شوند.
منبع: سلامت نیوز

همچنین ببینید

Food-and-anger

آیا تغذیه بر خلق و خو ما تاثیر می‌گذارد؟

در سال‌های اخیر، ارتباطِ بین تغذیه و سلامتِ روان به طور فزاینده‌ای مورد توجه دانشمندان و متخصصانِ تغذیه قرار گرفته است. مطالعات نشان داده‌اند که رژیمِ غذایی می‌تواند نقشی مهم در تنظیمِ خلق و خو و کاهش علائ اختلالات روانی مانند افسردگی و اضطراب ایفا کند. تاثیر منفی برخی مواد غذایی عبارتند از: 1. غذاهای فرآوری شده و شیرین: مصرفِ …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *