هشدار علمي درباره خواب نيمروزي طولاني!

هشدار علمي درباره خواب نيمروزي طولاني!

تحقيقات علمي يک دانشمند ژاپني نشان مي‌دهد که رابطه‌اي ميان خواب نيمروزي طولاني و بيماري ديابت وجود دارد.
به گزارش سرويس اخبار جذاب و مفيد خبرگزاري به نقل از دويچه وله، يامادا تماهيده، دانشمند ژاپني دانشگاه توکيو به اين نتيجه رسيده افرادي که به طور مرتب خواب نيمروزي طولاني و بيش از يک ساعت دارند، امکان ابتلايشان به بيماري ديابت (بيماري قند) 45 درصد بيشتر از ديگر افراد است.
يامادا تماهيده همچنين به اين نتيجه رسيده که خواب نيمروزي کمتر از 40 دقيقه در کاهش ديابت موثر است.
تيم دانشمندان دانشگاه توکيو براي تحقيق خود نتايج بيش از 300 هزار تحقيق انجام شده در باره بيماران ديابتي را بررسي کرده‌اند.
البته تحقيق دانشگاه توکيو نکات مجهولي نيز دارد. يکي از اين نکات اين است که دانشمندان هنوز درنيافته‌اند آيا افراد به بيماري ديابت دچار مي‌شوند، به اين دليل بوده است که خواب نيمروزي طولاني دارند.
نويد ستار، استاد پزشکي متابوليک دانشگاه گلاسکو، تفسيري بر تحقيق يامادا تماهيده، دانشمند ژاپني دانشگاه توکيو نوشته و بر اين نکته تاکيد کرده است که “به احتمال قوي خواب نيمروزي نيز يکي از عوامل خطري است که ابتلا به بيماري ديابت را تسهيل مي‌کند.”
از ديگر عوامل خطر در بوجود آمدن بيماري ديابت تحرک کم بيماران و اضافه وزن آنهاست.
نويد ستار تأکيد دارد براي تشخيص ارتباط دقيق عوامل خطر در ابتلا به بيماري ديابت بايد تحقيقات باليني نيز انجام شود.
منبع: خبرگزاري آريا

همچنین ببینید

آیا سالمندان با بالا رفتن سن زودتر از خواب بیدار می‌شوند؟

یک تصور کلیشه‌ای وجود دارد که می‌گوید نوجوانان تا لنگ ظهر می‌خوابند، اما افراد مسن‌تر صبح زود از خواب بیدار می‌شوند. به نظر می‌رسد در این کلیشه، حقیقتی وجود دارد که در واقع بخشی از روند طبیعی پیر شدن است. متخصصان توصیه می‌کنند که افراد هفت ساعت یا بیشتر در طول شب بخوابند. آنها همچنین می‌گویند ساعت معینی به خواب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *