رژیم های پر پروتئین و سیگار عوامل بروز سرطان پروستات

رژیم های پر پروتئین و سیگار عوامل بروز سرطان پروستات

علاوه بر عوامل ژنتیکی، رژیم های غذایی پر پروتئین و استعمال دخانیات به ویژه سیگار به عنوان مهم ترین عوامل بروز سرطان پروستات شناخته شده است.
دکتر علیرضا قدیان رحاشیه نخستین کنگره بین المللی نفرولوژی و اورولوژی اظهار کرد: سرطان پروستات سومین سرطان شایع و دومین علت مرگ و میر ناشی از سرطان ها در مردان به شمار می رود که با مراقبت های پزشکی، انجام آزمایشات لازم و پرهیز از دخانیات و رژیم های غذایی ناسالم می توان از بروز آن به راحتی پیشگیری کرد.مردان از سن ۵۰ به بالا لازم است سالی یک بار آزمایش و معانیات پروستات را انجام دهند.
وی افزود: افرادی که سابقه سرطان پروستات در خانواده و اقوام نزدیک دارند باید انجام این آزمایشات را سن ۴۰ سالگی آغاز کنند؛ این افراد باید یک بار در سن ۴۰ و ۴۵ سالگی آزمایشات مربوطه را انجام دهند و در صورتی که جواب این آزمایشات منفی بود مانند سایر مردان از سن ۵۰ سالگی سالی یک بار آزمایش ومعانیات مربوط به پروستات را انجام دهند.سرطان پروستات یک بیماری خاموش است و علامت خاصی ندارد و بیشتر بصورت اتفاقی در آزمایش ها تشخیص داده می شود.
دبیر علمی نخستین کنگره بین المللی نفرولوژی و اورولوژی با تاکید بر اهمیت غربالگری در مورد سرطان پروستات گفت: در ایران غربالگری در مورد بیماری سرطان پروستات انجام نمی شود این درحالی است که طبق پیش بینی ها میزان مبتلایان به این بیماری در کشور ما نیز به نسبت آمار جهانی است و باید برای پیشگیری از گسترش آن اقدامات لازم صورت گیرد.در سال های اخیر اقداماتی با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و انجمن اورولوژی ایران به منظور تبیین اهمیت توجه به سلامت مردان و اینکه مردان باید برای پیشگیری از بروز بیماری ها به ویژه این سرطان، توجه به انجام آزمایش های دوره ای داشته باشند، آغاز شده است.
منبع: ghatreh

همچنین ببینید

Prostate-Cancer

روش‌های ساده‌تر اما دقیق‌تر برای تشخیص سرطان پروستات در راه است

پژوهش‌های جدید در حال بررسی و ساده‌سازی روش‌های غربالگری سرطان پروستات هستند. آزمایش PSA که روشی رایج برای تشخیص سرطان پروستات است، با وجود مزایایی مانند کاهش مرگ ناشی از سرطان، معایبی مانند نتایج مثبت کاذب و درمان‌های غیرضروری نیز دارد. تحقیقات اخیر نشان می‌دهد برای مردان کم‌خطر، آزمایش خون هر ۵ سال یک بار کافی است. همچنین طبق این …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *