روشی سریع برای تشخیص بیماری جنون گاوی

روشی سریع برای تشخیص بیماری جنون گاوی

 

کارشناسان معتقدند بررسی روی نمونه ادرار می‌تواند شیوه‌ای ساده و سریع برای تشخیص بیماری جنون گاوی در انسان (بیماری کروتزفلد جاکوب) باشد.
جنون گاوی یک بیماری عصبی و کشنده تحلیل‌برنده مغزی در انسان است که از پروتئین‌های غیرطبیعی موسوم به “پریون‌ها” که به مغز آسیب می‌رسانند، ناشی می‌شود.
شورای تحقیقات پزشکی انگلیس اعلام کرد: در حال حاضر تست ساده‌ای برای تشخیص این بیماری نادر اما کشنده مغزی در دسترس نیست. به همین دلیل پزشکان برای تشخیص بیماری از مایع نخاعی یا بافت مغز نمونه گرفته یا مجبور هستند پس از مرگ فرد کالبد شکافی انجام دهند.
اکنون محققان معتقدند می‌توانند پریون‌ها را که عامل آسیب‌دیدگی مغزی هستند از بررسی روی نمونه ادرار نیز تشخیص دهند. در واقع با این روش شناسایی بیماری جنون گاوی سریع‌تر و زودتر انجام می‌شود اگرچه هنوز درمانی برای این بیماری وجود ندارد.
به گزارش شبکه خبری بی‌بی‌سی، به گفته محققان انگلیسی تست نمونه ادرار با نتایج مثبت کاذب همراه نیست؛ به این مفهوم که در صورت سالم بودن، بیماری به اشتباه در فرد تشخیص داده نمی‌شود. اما این روش در شناسایی نمونه‌های واقعی در مقایسه با روش‌های قبلی کمتر قابل اعتماد است.
منبع:ایرنا

همچنین ببینید

food-and-mental-health

تحقیقات جدید، بهترین نوع رژیم غذایی برای سلامت مغز را مشخص می‌کند!

یک مطالعه جدید نشان داد که رژیم غذایی ممکن است بر سلامت روان تأثیر بگذارد. پژوهشگران افراد شرکت کننده را بر اساس رژیم غذایی به چهار گروه تقسیم کردند: کم نشاسته، گیاهخواری، پر پروتئین و کم فیبر، و متعادل. طبق نتایج این مطالعه، افرادی که رژیم غذایی متعادل داشتند در مقایسه با سایر گروه‌ها از سلامت روان و عملکرد شناختی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *