خرخر کودکان هنگام خواب را جدی بگیرید

خرخر کودکان هنگام خواب را جدی بگیرید

دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره سالیانه گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن گفت: والدین، خرخر کودکان هنگام خواب را مورد توجه جدی قرار دهند.
دکتر علیرضا جعفری اظهار کرد که این موضوع می‌تواند ناشی از عوارض بزرگی لوزه باشد و اگر درمان نشود، روی گوش هم اثر گذاشته و مایع در گوش میانی ایجاد می‌شود که در نتیجه آن، کاهش شنوایی برگشت‌ناپذیر را در کودکان شاهد خواهیم بود.
وی با بیان این که یکی از شایع ترین مشکلات مربوط به گوش و حلق و بینی در اطفال مربوط به اختلالات گوش، مسائل مربوط به لوزه، آلرژی و سینوزیت مکرر است، ادامه داد: ممکن است توده‌ هایی ریز گاهی در سر و گردن کودکان یافت شود که این مسئله حتما باید مورد بررسی قرار گرفته و در صورت لزوم برداشته شود.
دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره سالیانه گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن گفت: درمان لوزه کاملا انجام پذیر است و از طریق جراحی این مشکل در کودکان رفع می‌شود.
وی با اشاره به وجود توده‌های سر و گردن در بزرگسالان گفت: این مسئله باید حتما جدی گرفته شود و آزمایش و معاینه‌های لازم توسط پزشک در این زمینه صورت می‌گیرد و در صورت لزوم و بر اساس علت تشکیل توده پزشک برداشتن توده را توصیه می‌کند.
دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره سالیانه گوش، حلق و بینی و جراحی سر و گردن گفت: استفاده از بوتاکس به روش قلم پزشکی مورد تأیید نیست ولی تزریق آن با موادی که جزء فرآورده‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده اگر در جای صحیح و توسط متخصصان انجام گیرد موثر خواهد بود.
وی در آستانه برگزاری پانزدهمین کنگره سراسری گوش، حلق و بینی و جراحی‌های سر و گردن اظهار کرد: در حاشیه برگزاری این کنگره در ارتباط با موضوعات مختلف مرتبط با جراحی سر و گردن و گوش و حلق و بینی کارگاه آموزشی برگزار می‌شود که از جمله این موارد برگزاری تزریق بوتاکس و پرکننده‌های صورت است که این مسئله به صورت عملی آموزش داده می‌شود.
وی در مورد تبلیغاتی که در زمینه تزریق بوتاکس در شبکه‌ های ماهواره‌ای انجام می‌ شود، افزود: استفاده از بوتاکس به روش قلم پزشکی مورد تأیید نیست ولی تزریق آن با موادی که جزء فرآورده ‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده اگر در جای صحیح و توسط متخصصان انجام گیرد موثر خواهد بود.
متخصص گوش و حلق و بینی اضافه کرد: البته این مسئله بیشتر در افراد بالای 40 سال و برای رفع چین و چروک صورت استفاده می ‌شود ولی در همه افراد موثر واقع نشده و تشخیص این مسئله بر عهده پزشک معالج است.
منبع:ایرنا

همچنین ببینید

Use-of-melatonin-in-children

مسمومیت خاموش در کودکان با مصرف تصادفی ملاتونین

مصرف ملاتونین برای کمک به خواب کودکان در حال افزایش است. اما گزارش‌های جدید نشان می‌دهد که بلع تصادفی این ماده توسط کودکان باعث افزایش مراجعه به اورژانس و تماس با مراکز کنترل مسمومیت شده است. برای همین، انجمن مسئول تغذیه، که یک سازمان تجاری برای صنعت مکمل‌های غذایی است، دستورالعمل‌های جدیدی برای بسته‌بندی و برچسب‌گذاری محصولات ملاتونین اعلام کرده …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *