خواننده‌ها بیشتر به سرطان حنجره مبتلا می‌شوند

خواننده‌ها بیشتر به سرطان حنجره مبتلا می‌شوند؟

عضو هیأت مدیره انجمن گوش،گلو و بینی گفت: ممکن است حتی فردی که یک بار،بلند داد می‌زند در گلویش خونریزی خفیف به وجود آید و در صورت ادامه پیدا کردن باعث التهاب و ایجاد توده شود.
علیرضا جعفری متخصص گوش، حلق و بینی ، در حاشیه پانزدهمین کنگره گوش، گلو و بینی، در تعریف خشونت صدا، گفت: هر نوع تغییر در تُن صدا، در شدت یا بلندی آن می‌تواند تحت عنوان خشونت صدا تعریف شود و علت آن می‌تواند سرماخوردگی ساده یا توده‌های خوش‌خیم باشد.
وی افزود: در صورتی که علت خشونت صدا سرماخوردگی باشد باید بین 7 تا 10 روز کاملاً رفع شود اما اگر بیش از 3 هفته ادامه یابد، حتما باید توسط متخصص معاینه شود.
این متخصص گوش، حلق و بینی، گفت: توده‌های حنجره اکثراً خوش‌خیم هستند و مهمترین علت ایجاد آنها استفاده بد از صداست یعنی بلند صحبت کردن شدید، آواز خواندن شدید و غیرعلمی می‌تواند ایجاد توده‌های خوش‌خیم کند.
عضو هیأت مدیره انجمن گوش، گلو و بینی، بیان داشت: حتی ممکن است فردی که یک بار، بلند داد می‌زند در گلویش خونریزی خفیف به وجود آید و در صورت ادامه پیدا کردن باعث التهاب و ایجاد توده شود.
جعفری در پاسخ به این سوال که آیا درست است که خواننده‌ها بیشتر به سرطان حنجره مبتلا می‌‌شوند، گفت: این فکر درستی نیست که خواننده‌ها بیشتر دچار سرطان حنجره می‌شوند زیرا داد زدن باعث پولیپ و توده خوش‌خیم می‌شود اما به سرطان منتهی نمی‌شود و سرطان‌های بدخیم معمولاً نتیجه سه عامل مهم مصرف سیگار و دخانیات، مصرف الکل، استنشاق مواد شیمیایی تند همچون وایتکس است.
منبع:سلامت نیوز

همچنین ببینید

Prostate-Cancer

آزمایش جدید و امیدوارکننده برای تشخیص سرطان پروستات

پژوهشگران موفق به توسعه‌ی آزمایشی با دقت بالا برای تشخیص سرطان پروستات شده‌اند. این آزمایش که از ۱۷ نشانگر ژنتیکی برای شناسایی سرطان استفاده می‌کند، قادر است سرطان‌های پروستات با درجه بالا را با دقت ۹۹% تشخیص دهد. این پیشرفت می‌تواند تحول بزرگی در زمینه‌ی تشخیص و درمان سرطان پروستات باشد. یکی از مزایای کلیدی این آزمایش، کاهش قابل توجه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *